2777
2789

بگم من فردا ذوق دیدن خورشید رو دارم.

فردا خورشیده نمیاد بیرون 

ماشین نازنینم. تو تعمیرگاهه.😭😭😭😭

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

دارم خل چل میشم. اگه نمیفهمید چی میگم. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر نازم. تو چرا باید خراب میشدی 

چت شده 

یه بار دود سفید میدی 

یه بار دود ابی 

بعدی احتمالا صورتیع 

دری که به روت بسته میشه جایی دیگه دری بهتر برات باز ظدهصبور باش و به زمان بندیش اعتماد کن🙂

یه زمانی برای یه پسر میمردم. لباس عروسمون رو انتخاب کرده بودیم 

شبا از ذوقش خوابم نمیبرد

یهو ولم کرد رفت با کس دیگه.

این دردا برام سخته 

یه زمانی برای یه پسر میمردم. لباس عروسمون رو انتخاب کرده بودیم شبا از ذوقش خوابم نمیبردیهو ولم کرد ر ...

الهی بگردم، خیلی سخته

من خودم میمیرم برای پارتنرم ، درکت میکنم

ولی خب، کاریه که شده

سوگواری کن، بپذیر، و رها کن

جز این کاری نمیشه کرد عزیزم

دلم باهاته♥️

الهی بگردم، خیلی سختهمن خودم میمیرم برای پارتنرم ، درکت میکنمولی خب، کاریه که شدهسوگواری کن، بپذیر، ...

محبتت هست عزیزم 

۵ سال گذشته دیگه بعضی موقع قلبم درد میکنه.