2777
2789
عنوان

خواستگارم و درخواست عجیبش میپرسه تتو داری

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 42 پست
بعدش خانوادش مامانش و زن داداش اینارو دیدم اصن وحشتناک باحجاب اصلاحات شبیه من نبودنمامانش گفت به چیز ...

مذهبی نیستی به این جور افراد وصلت نکن که فردا روز همش اعصاب خوردی هست و میخوان فقط پشت سرت حرف بزنن و چیزارو بهت تحمیل کنن

اینا باید برن دنبال افراد شبیه خودشون

ردشون کن بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار‌ رفتیم کنار رودخونه 

یهو داشتیم راه می‌رفتیم 

گفت نمی‌خوای سال بزنی؟

یا رفتم ویلا استوری گذاشتم بهم گفت با کی اونجا بودی؟گفتم از خانا.ده عموم 

گفت پسرم دارن؟,گفتم آره ۳ تا 

گفت جند سالشونه و فلان......

بعدش گفت دیگه میخوای ازدواج کنی هنوزم باید عکس از خودت بزاری و فلان 

مگه بچه ای 

دیگه بزرگ شدی دلیلی نداره اینقدر با خانواده عموت‌ بری بیرون وقتی همسن خودتن

یبار‌ رفتیم کنار رودخونه یهو داشتیم راه می‌رفتیم گفت نمی‌خوای سال بزنی؟یا رفتم ویلا استوری گذاشتم به ...

تقصیری که داشتم این بود که بهش گفتم من خیلی به حرف بابام گوش میدم هرچی بگه من انجام میدم و فلان....بعدش من کلا کراپ می‌پوشم روش مانتو و شلوار و کمربند بعدشم دکمه هارو باز می‌زارم 

بهم گفت همین دکمه هارو ببند حداقل

دخترای ۱۲ ساله اینطوری لباس می‌پوشن 

بعد همش می‌پرسید خونه فامیلات و بازارم همینطوری؟

یبار‌ رفتیم کنار رودخونه یهو داشتیم راه می‌رفتیم گفت نمی‌خوای سال بزنی؟یا رفتم ویلا استوری گذاشتم به ...

تقصیری که داشتم این بود که بهش گفتم من خیلی به حرف بابام گوش میدم هرچی بگه من انجام میدم و فلان....بعدش من کلا کراپ می‌پوشم روش مانتو و شلوار و کمربند بعدشم دکمه هارو باز می‌زارم 

بهم گفت همین دکمه هارو ببند حداقل

دخترای ۱۲ ساله اینطوری لباس می‌پوشن 

بعد همش می‌پرسید خونه فامیلات و بازارم همینطوری؟

تو خیلی خوش شانسی ک از الان طرفو شناختی و باهاش وارد زندگی مشترک نشدی 

امیدوارم جوابتم منفی باشه ب قول کاربرای دیگه اونا باید یکی هم سطح خودشونو پیدا کنن ک با شرایطشون کنار بیاد 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
تو خیلی خوش شانسی ک از الان طرفو شناختی و باهاش وارد زندگی مشترک نشدی امیدوارم جوابتم منفی باشه ب قو ...

قطعا منفیه 

ولی مامانم فشار میاره میگه موقعیتش خوبه خیلی زیااااد فشار میاره...خواستگارمم اینو فهمیده همسر میگه بخاطر کارمه و فلان‌‌‌...دروغ میگه 

بعد دوباره گفت بریم بیرون گفتم بریم کافهگفت نه پسر مجرد میان توهم لباست صورتیهبمونیم تو ماشین بعدش ش ...

من موندم چراااااا کسی که دختره رو از دور دیده و دیده پوشش با  پوشش دلخواهش فاصله داره میاد جلو و انتظار داره کالا تغییر کنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تقصیری که داشتم این بود که بهش گفتم من خیلی به حرف بابام گوش میدم هرچی بگه من انجام میدم و فلان....ب ...

کار ندارم ولی خب ازدواج کردی قطعا باید سنگین تر بگردی

ولی این میخواد کلا تو رو عوض کنه،ردش کن برع

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
قطعا منفیه ولی مامانم فشار میاره میگه موقعیتش خوبه خیلی زیااااد فشار میاره...خواستگارمم اینو فهمیده ...

اشتباهت اولت این بوده وقتی انقدر تفاوت فرهنگی داشتی بعد قراراول همونجا کنسل کنی قرارهای بعدی نری