به مامانت بگو میگه من اهل صیغه م چه بخوای چه نخوای
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعدش خانوادش مامانش و زن داداش اینارو دیدم اصن وحشتناک باحجاب اصلاحات شبیه من نبودنمامانش گفت به چیز ...
عزیزم مطمعن باش خیلی فرهنگ و اعتقاد ادما باید نزدیک هم باشه این اقا از اول امید ب این بسته بتونه تو زندگی تورو مث اونا کنه چون بحث تغییر رو کشونده وسط یعنی از الان شما راضی نیست
برای کسی که سبک پوشش نسبتا سبک راحت و رنگی رنگیه سخته عزیز، بنظرم بعدا این میشه اصلی ترین مشکل تون اگه هیچ کدوم نخواد کوتاه بیاد یه گرز باید سر شون بزنین و هر روز دعوا کنین مسئله مهمیه
پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین. اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم به نام خدای صحرای طبس...... روی این قفل نوشتند که دعا میخواهد/من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<< در خود بطلب هر آنچه خواهی ،که تویی
از نظرت برنگرد موقعیت خوب خوشبختت نمیکنه از الان معلومه فرق دارین حرف همو نمیخونین خود من 10 ساله نتونستم با شوهرم هم نظر باشم هیچوقتم نمیتونی کسیو تغییر بدی
احتمالا چون نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن از زیبایی، ثروت، کم سن بودن یا یه سری دیگه از ویژگی های اوم ...
آره اینم میتونه باشه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏