2777
2789

با اسنپ از مدرسه برش می گردونم، هر روز می پرسه ماشین چیه، نشانه ماشین چیه (منظورش پلاکشه) اسم راننده چیه، بعد که سوار شدیم می گه سلام آقای فلانی یا خانم فلانی و ... 

حالا امروز اسم بنده خدا آقای راننده، آقای ظرافت کار بود، از وقتی که نشستیم توی ماشین این بچه افتاد روی مسخره بازی که آقای نظافت کار، حالا من هرکاری می کنم که سرش گرم شه، غش غش می خندید می گفت آقای نظافت کار.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت پتانسیل شوهر عمه شدنو داره😂❤️

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

وای خدا ماشالا چه بلاست 😄 چه روابط عمومی بالایی داره از حالا 😍

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

کوچیکه؟؟ فقط با صحبت کردن حلش کن

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃