2777
2789
عنوان

داییم میگه تورو قبول نمیکنن 😐

250 بازدید | 13 پست

سلام

من اخلاقم همه چیزم تا حدی خونگرمه و دیر جوشم و به کسیم کاری ندارم 

دانشگاه غیر انتفاعی ای قبول شدم که از محیطش خیلی بد میگن ، دختراش ولن پسراش الن 

ولی برای رشته ام بین آژاا و غیر انتفاعی مجبور شدم غیر انتفاعی رو بزنم از نظر هزینه و اینا

خودم پوششم چون متفاوته داییم میگه میری تغییر میکنی مطمئن باش شاید اصلا خودتم متوجه نشی کم کم اتفاق میوفته. ..طعنه میزنن بهت و ...

حالا من جوابشو دادم ک برام مهم نیس من برای درس میرم برای خوشگذرونی ک نمیرم سرم تو کتابه .

حالا ته دلم خالی شده یکم و دلهره کمی گرفتم از حرفاش...💔😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلهره چی گرفتی؟تازگیا داییا هم صاحب نظر شدن راجع به زندگی خواهر زاده؟

نمیدونم کلا نظر میده راجب همه چیز زندگیم منم زیاد اجازه نمیدم

ولی خب تنها داییم نبوده که بگه اینو

دلهره جو دانشگاه یا کلاسش و رفتار بچه هاش 😂😑اعصابم خورده

من به نظرم جو رقابتی تو این نوع دانشگاه ها باید پایین باشه نسبت به آزاد و دولتی و هرچقدر هم بگین برای درس خوندن میرم بازم وسطا احتمال بی انگیزه بودن هست مگر اینکه به دوستی از دانشگاه های دیگه داشته باشین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من به نظرم جو رقابتی تو این نوع دانشگاه ها باید پایین باشه نسبت به آزاد و دولتی و هرچقدر هم بگین برا ...

واقعا ؟

شما غیر انتفاعی بودین؟ 

چون میگن برخلاف محیطش اساتید خوبی داره

واقعا ؟شما غیر انتفاعی بودین؟ چون میگن برخلاف محیطش اساتید خوبی داره

من دولتی هستم دوستم همچین دانشگاهی بود و رشت هم روان بود بر طبق حرف ایشون گفتم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

خیلی ها با چادر رفتن داشنشگاه با چادر بیرون رفتن و تغییر نکردن

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

به نظرم جامعه اس دیگه تو جامعه هرجور آدمی پیدا میشه قرآن میگه ان النفس لاماره باالسو(همزه میخواد اینجا که تو کیبورد فارسی نبود)الا من رحم ربی 

معنی:قطعا نفس امر کننده به بدی است مگر کسی که پروردگارم رحم کند

از خدا بخواه که نگهت داره و نذاره وارد راه های بد بشی

بعدش هم یه حدیث هست میگه کسی که رابطه خودش و خدا رو اصلاح بکنه خدا رابطه اون و مردم رو اصلاح می کنه

به خدا توکل کن و رو درست تمرکز کن به این فکر کن رشته ای که دوست داری داری میری بخونی داری میری دانشگاه

بگو من خوش خواهم گذروند چه کسی باشه چه کسی نباشه