2777
2789
عنوان

با چی پشماتون میزنین موبر یا ژیلت

231 بازدید | 35 پست

من بدنم خیلی پر مو هست دست و پا و شکم و …

با ژیلت زدم دو برابر شده علاوه بر این از پوست مرغی میترسم 

موبر خوبه؟چ مارک میبری خوبه

روش بهتری سراغ دارین بگین به جز لیزر چون خانواده ام فعلا نمیزارن

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه دعا کنید شوهر پیدا کنم 27سالمه تنهام میترسم تا اخر مجرد بمونم 😭😭😭

تو تاپیکت پست گذاشتم

دیدیش؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

پودر موبر برای بیکینی بقیه جاها ژیلت

چجور پودر موبر میزنی 

من یه بار زدم سوختم دیگه میترسم بزنم

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

موبر من یه مارک گرفتم یبار خیلی خوب بود میزنم گوگل اسمشو میگم بهت دقیقا نمیدونم چی بود،ولی یک جلسه لیزر رفتم ۱۰ روز میگذره خیلی موهام ریزش داره و واقعا راضیم دست میکشم به بدنم مو میریزه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟