2777
2789

من شوهرم کلا همیشه فکر میکنه دارم شلوغش می‌کنم

مثلا یادمه کرونا گرفته بودم از کمر درد و تب و لرز داشتم جر میخوردم

بعد همین که لرز داشتم میلرزید بدنم شوهرم میگفت آروم باش هوا سرد نیست داری تلقین میکنی😂😐

کلا هر چیزی م بشه این جمله رو داره آروم باش داری تلقین میکنی

قشنگ حرصمو درمیارع

تلاشش رو میکنه شرایط بهتری رو مهیا کنه. حتی اگر تلاشش کارامد نباشه همینکه سعی کرده خوشاینده برام. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مراقبت صد از صد 

کلا زیاد لوسم میکنه زمان مریضی بیشتر 

منم در مقابل همینم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

تمام سعیشو میکنه مواظبم باشه

مثلا امروز که روز دوم پریودمه ساعت ۱۰ پاشدم دیدم یه عالمه خوراکی گرفته 😭🧜‍♀️

تو پریودی من در حد ویار بارداری میخورم همه چی

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

سعی می‌کنه فقط بذاره من استراحت کنم .میگه ظرفارو نشور می‌شورم که تا جای ممکن نمیشوره 😅.میگه غذا با من که یا میخره یا یه چیزی درست می‌کنه .یا میگه بریم دکتر؟ همین.

.دیگه واسه خودش زندگی می‌کنه 😅

دیشب ۲ تا عطسه کردم و خودمو ناز کردم براش گفتم خیلی حالم بده انگار کل بدنم درد میکنه 

گفت عیبی نداره فردا نمیخواد پاشی کاری کنی (آشپزی و نظافت)تا هر وقت خواستی استراحت کن 

از بیرون غذا میگیرم اگه خوب نشدی بعداظهر ببرمت دکتر 

واو به واو کل صحبت مون 

😉😙😚💞💞💞💞اما الان خیلی حالم بد نبود پاشودم زرشک پلو با مرغ گذاشتم جاتون خالی 😂😂😂

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀