2777
2789

سلام بچه ها  سال ۹۶ من عروسی گرفته بودم طی زندگی  خلاصه مدتی  و قهر بودم خونه بابام اون زمان ابجیم نامزد  بود  

نامزدش  میرفت سر کار و میامد خونه ما و شب ها اونجا میخوابید   چون تو شهر ما خونه نداشتن و شهرستانی بودنـ

ما خانواده ای بودیم نیمه مذهبی یهنی  اگر قرار باشه  بریم در رو واسه کسی باز کنیم چادری میریم یا گاهی اصلا در باز نمیکنیم میزاریم بزرگترا در رو باز کنن چون  واقعا میترسم من خیلی ترسو ام  خیلی اگر مهمون مرد بیاد چادر پوشم 

تا حالا  با هیچ پسری دوست نبودم 

داستان بگم  اون سالی ک من قهر بودم  خونه پدرم بودم  من ابجیم دقلو بودیم  مثل هم ـ

بارها تو نامزدی مارو اشتباه میگرفتن   

یک شب ک من ابجیم  خواب بودیم    نامزدش اشتباهی اومد پیش من  بعنی  پتو کشید  یهو ابجیم با صدای بلند گفت من اینجاممم

و رفت

چون این داستان پیش اومده بود من واقعا  ب طوری جدی ب ابجیم گفتم شما تو پزیرای بخوابید من تو اتاق 

اخه اون اتاق  بهتر بود جای من باشه

خونه بابام دوتا اتاق داشت یکیش مخصوص  بابام و مامانم 

اون یکی هم خالی بود ک ابجیم میگفت اون  از من و نامزدمه

بچه ها من ب خاطر این موۻوع حالم گرفته بود

ک چرا اون اتاق نمیده ب من  چون من خانوممم پاید پوشیده باشم درکل خواهرم خیلی خیلی از خود راۻی و خودخواههه خیلی و خیلی  

تا این ک یه صبح من توحال خوابیده بودم   اصلا یادم نمیاد صبح بود شب بود یهو دیدم یک نفر داره منو بوس میکنه 

منم  گیج و خوابالوو  چون من خیلی  خوابلو بودم 

چشلم باز کردم دیدم شوهر خواهرمه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه مدت ها گذشت و من ب ابحبم هیچی نگفتم و   با سهر سابقمم اشتی کرده بودم 

نزدیک سه ساله ابجیم با شوهرش اختلاف داره   من واقعا ابجیم حلال نمیکنم اخه چرا نزاست من تو اتاق در بسته بخوابم؟؟؟

چرا اون عوۻی منو بوس کنه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

خبهرچند خواهرت راست میگفت بالاخره نامزد بودن و اتاق میخواستن

عزیزمم منم اون زمان نامزد بودم بخودا ت حال میخوابیدم گاهی ـ در کل ابحیم اینقدر خودخواهههه اینقدر خودخواهههه اینقدر لوس بار اورد شوهرشو اخر شوهرش زندگی نکرد 

خلاصه مدت ها گذشت و من ب ابحبم هیچی نگفتم و با سهر سابقمم اشتی کرده بودم نزدیک سه ساله ابجیم با ش ...

تجربه بدیه هیچوقتم نمیشه فراموش کرد و آدم اسیب میبینه بیشتر مقصر شوهر خواهرته که مریض بوده 

عزیزمم منم اون زمان نامزد بودم بخودا ت حال میخوابیدم گاهی ـ در کل ابحیم اینقدر خودخواهههه اینقدر خود ...

اخه عزیزم خودخواهی نیست بالاخره اونا نامزد بودن اوایل نامزدی همه اتاق میخوان شماهم ک قهر بیشتر مقصر شوهر خواهرته یا خیلی شوت بوده یا خودشو زده به گیجی الان زندگیشون چطوره جدا شدن؟

نامزد خواهرت کرم داشته گلم

از خواهرت ناراحت نباش

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃