2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح تا شب بیدار میموندم ببینم که لذتی داره برای پسرا 😑😂.....

یاد یک بنده خدایی افتادم تاپیک زده بود فکر کنید بهتون گفتن پنج دقیقه بیشتر زنده نیستی چیکار می‌کنی ؟ 

فقط کامنت ها خیلی جالب بود یکی می‌گفت من الان تو رختخوابم تا بلند بشم وقتم تموم شده ...یکسری ها هم گفتم منتظر اجل میمونم 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

لوس کردن زنم،نازشو کشیدن و براش زبون ریختن،دوست داشتم کاری کنم زنم حس کنه یه ملکه است

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

نصف شبا تو‌خیابون با خیال راحت پیاده روی کنم

مثل این گردش گرا برم از این شهر به اون شهر و روستا و بگردم راحت 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀