2777
2789
والا من قبول شدم ی ماه کشید ک‌کارتم اومد

میشه بگی چطوری قبول شدی؟ بار اول؟ 

آیین نامه همون جزوه سوالات رو خوندی فقط؟ 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چطوری قبول شدی؟ بار اول؟ آیین نامه همون جزوه سوالات رو خوندی فقط؟

عزیزم ایین نامه رو بار اول قبول شدم فقط کارتکس زرد رنگ رو بخون چیزی اضافه نخون امتحان تو شهری بار سوم قبول شدم فقط پارک دوبل و دنده عقب و دور دو فرمون رو کار کن قبولی البت استرس اصن نداشت باشه استرس اگ داشت باشی همه چی یادتت میره♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزم ایین نامه رو بار اول قبول شدم فقط کارتکس زرد رنگ رو بخون چیزی اضافه نخون امتحان تو شهری بار سو ...

مرسییی🫂🤍

کارتکس زرد رنگ منظورت چیه؟ تو همون فایله؟ 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ینی با اموزش ها و ازمون ها همه با هم یک ماه شد؟

نه گلم ۸ روز کلاسای ایین نامه بود رفتم ک الکی هست همون کتاب رو براتون توضیح میده ۱۲ جلسه کلاسای رانندگی هست بعدش ک تموم بشه هفته بعدش میگن بیا امتحان ایین نامه بده بعد ک قبول بشی من هفت دیگ برای توشهری اگ قبول بشی ک باید منتظر بمونی کارتت بیاد اگ‌ نه دوباره هفت بعد امتحان داری ب من گفتم ۲۷ روز دیگ‌کارتت میاد ولی ی ماه کشید

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

مرسییی🫂🤍کارتکس زرد رنگ منظورت چیه؟ تو همون فایله؟

فدات گلم اره از طرف آموزشگاه ی پی ادف بهت میدن   اونو بخون ♥️💋

اگ اون ۸ روز کلاسا رو نری ایرادی نداره؟؟؟

نه عزیزم اختیاری هست میگم الکی هست جلسه ۵۰۰ واقعان ی چیزه چرتی هست

خیلی مممنونمم از راهنمییات خنده رو لبات یهویی

قربونت گلم ب همچنین عزیزم انشالله تاپیک قبولیت رو ببینم😍♥️

خیلی کمه باید بکنن ۱۰۰ ملیون ایران انقد وضعیت رانندگی داغونه باید بشه ۵۰۰ ملیون تا هر ننه قمری دست ب ...

البته ربطی نداشت باید بگی جلوی پارتی بازی و رشوه رو باید بگیرن

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
خب ب من چ مگ من گفتم تو چند خریدی! الان از اینک یه عده گواهینامه تو گرونی میگیرن خوشحالی!؟حس نمیکنی ...

خدا شفات بده شوخی کردم😂مریضی؟

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀