2777
2789
عنوان

فیزیک کدوم استاد خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 25 پست
اها چون من خودم بین فرهمند نیا و حنیف موندم نمیدونم کدومو انتخاب کنم🥲

من تعریفای جفتشونو شنیدم ولی میگن باید سطح زیستت خوب باشه نسبتا تا بتونی با فرهمندنیا اوکی شی

ببین برای زبست مهمتر از اموزش اینه که خودت خوب کتاب رو بجوی و تست زیاد بزنی.در اصل برای همه درسا همی ...

دمت گرممممم😍❤️

یعنی منکه خیلی تو درسا ضعیفم به نظرت میتونم به یه همچین درصدهايي برسم؟

همه بهم میگن فیلم نبین و خودت بشین بخون اینجوری خیلی بهتره و درصدات بهتر میشه چون وقتی فیلم میبینی وقتت هدر میره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرممممم😍❤️یعنی منکه خیلی تو درسا ضعیفم به نظرت میتونم به یه همچین درصدهايي برسم؟همه بهم میگن فی ...

کلاس چندمی؟

قطعا خیلیییی تلاش میخواد خب.باید تلاش کنی

ببین کاملا به خودت بستگی داره.مثلا همین ۴۰۴ یه دانش آموز داشتم که اصلا با فیلم دیدن اوکی نبود و بدون فیلم و کلاس رتبش ۸۰۰ شد

ولی مثلا خودم با کلاس و اینا راحت تر بودم.باید ساعت مطالعت رو بالا برسونی که برسی دیگه

به توصیه های کلی بقیه گوش نکن هرکی روش خودشو داره ببین چطوری بهتر یاد میگیری

هیچی اتفاقی نیست...هر سختی یا قشنگی ای توی زندگی ما کاملا برنامه ریزی شدست

کلاس چندمی؟قطعا خیلیییی تلاش میخواد خب.باید تلاش کنیببین کاملا به خودت بستگی داره.مثلا همین ۴۰۴ یه د ...

درسته عزیزم پشت کنکورم🥲

فیلم دیدم ولی نتیجه ای ندیدم بخاطر همون میگم حالا ایندفعه بدون فیلم خودم بخونم

درسته عزیزم پشت کنکورم🥲فیلم دیدم ولی نتیجه ای ندیدم بخاطر همون میگم حالا ایندفعه بدون فیلم خودم بخو ...

خب دیگه تا حد مناسبی درسارو بلدی دیگه لازم نیست فیلم ببینی 

کتاب رو با دقت بخون و زیاد تست بزن.حتما به نهاییا هم خوب توجه کن و عمومی روزی دو ساعت حداقل بخون .از ازمونا هم زیاد تست بزن بهتر از کتاب تسته

هیچی اتفاقی نیست...هر سختی یا قشنگی ای توی زندگی ما کاملا برنامه ریزی شدست

بنظرم بهترین دبیر فیزیک ، محمد نوکنده هستش ولی خوب هر کی رو خواستی انتخاب کنید نمونه تدریسش رو ببین اگه ارتباط گرفتی همونو ادامه بده درسته که خیلی موثرند اما زیاد سختگیر نباش تلاش خودت از معلم مهمتره