2777
2789
عنوان

فرشم رشته بنظرتون ❓

107 بازدید | 15 پست

اولا بگم فرش سبکش وینتج هست نمیدونم درست نوشتم یا نه 

از اینا هست که سایه میندازه 

۳ساله خریدم ۷۰۰شونه هست 

.مادر شوهرم میگه زشته ..دلم زده  بدم بره ؟

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه مبارک باش چند گرفتی؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
قشنگه

هر دفعه میبینه میگه زشته ..البته اطرافیانم میگن بد نیست 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

قشنگه مبارک باش چند گرفتی؟؟

سه سال پیش گرفتم 8 شد 

هر دفعه میبینه میگه زشته ..البته اطرافیانم میگن بد نیست

ن قشنگه ی خانمی تو همین سایت رنگ مشکیشو گرفته بود

بیخیال حرفش بگو سلیقه خودم و شوهرم بوده

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

قشنگه

شاید با وسایل خونم هارمونی ندارع زشت نشون میده 

سه سال پیش گرفتم 8 شد

اهافک کردم تازه گرفتی 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
ن قشنگه ی خانمی تو همین سایت رنگ مشکیشو گرفته بودبیخیال حرفش بگو سلیقه خودم و شوهرم بوده

آره بیشتر هم سلیقه همسرم بود ...و در ضمن 700شونه معلوم زیاد. کار نشده 1200شونه ها قشنگترن

آره بیشتر هم سلیقه همسرم بود ...و در ضمن 700شونه معلوم زیاد. کار نشده 1200شونه ها قشنگترن

۱۲۰۰شونه ها نازکن خیلی دخترخالم داره خیلی بدجورن

ولی ۷۰۰شونه بهتره

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره