2777
2789
عنوان

نینی سایت ورژن قبلش

76 بازدید | 10 پست

انقدر از خوبیای نی نی سایت تو زمان قبل خوب و قشنگ تعریف میکنین دوست دارم برگردم اون زمان بیام نینی سایتو نصب کنم🙂

قبول دارم بچه های کوچیک خیلیاشون با اوندنشون کلا نینی سایتو عوض کردن و سخره گرفتن

یادش بخیر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

نی نی سایت بعد از فی‌لتر شدن اینستاگرام کلا بهم ریخت 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

سلام خوب هستین، فکر کنم شما همون کاربری هستین که چند وقت پیش دیدم تازگی ها پدر شده، البته اگر اشتباه نکنم، قدم نو رسیده مبارک❣️ انشالله که هم خانمتون هم کوچولو سالمو سلامت باشن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام خوب هستین، فکر کنم شما همون کاربری هستین که چند وقت پیش دیدم تازگی ها پدر شده، البته اگر اشتباه ...

سلام ممنون از لطفتون 🙏 🌹 

بله خودم هستم

ممنون از لطفتون 🌹 🙏 

خداروشکر هر دو سالم هستن و حالشون خوبه 

دخترم چند روز دیگه میشه سه ماهش ☺️

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

سلام ممنون از لطفتون 🙏 🌹 بله خودم هستمممنون از لطفتون 🌹 🙏 خداروشکر هر دو سالم هستن و حالشون خوبه ...

وای خدا😍🥰

خدا حفظش کنه💞

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

وای خدا😍🥰خدا حفظش کنه💞

ممنونم 🌹🙏