2777
2789
شاید، چون هنوز به خودم نیومدم من حتی تا حالا تو عمرم تنهایی سوار اسنپ شدم ی جا هم با ی مرد غریبه واس ...

چندسالته

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بیچاره ما دخترااز دست این نرا هیچ وقت اسایش نداریم

من بعد از این همه اتفاقی که اطرافم دیدم، شنیدم 

واقعا میترسم و استرس دارم 

حالا شاید این حس من رو خیلی ها بی مورد بدونن

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کار خطرناکی کردی خودت نباید قبول میکردی حالا خداروشکر بخیر گذشت دیگه حواست باشه

اره خداروشکر، من ی لحظه هنگ بودم وقتی دوستم پیاده شد

نمیدونستم چی کار کنم، علتش هم نوشته ام 🙂

آره خب باید مراقب بود بلاخره نشناخته نمیشه اعتماد کرد خوبه حواست جمعه ولی یه توصیه وقتی به دلت بد می ...

بله، متاسفانه درگیر تعارفم شدم

اصلا هم حس خوبی نداشتم 

بنده خدا کاری هم نکرده ولی کلا

شاید، چون هنوز به خودم نیومدم من حتی تا حالا تو عمرم تنهایی سوار اسنپ شدم ی جا هم با ی مرد غریبه واس ...

چندسالته؟

هنوز وارد دانشگاه نشدی؟ کم کم رو خودت کار کن بعضی حرفا طبیعیه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اصولا نمیتونن اینکارو کنن ک کسیو برسونن

مقصد و مبدا اموزشگاهه 

مگه نمیره اموزشگاه امضا بزنه وقتی برمیگرده

چه عجیب

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

خدایی نکرده بخواد حرکتی کنه واسه خودش بد میشه تو اموزشگاه داره کار میکنه

بله ولی خب هیچ تضمینی از آقایون نیست 

خیلی ها بزرگتر از اینا چه غلط ها کردن 

چندسالته؟هنوز وارد دانشگاه نشدی؟ کم کم رو خودت کار کن بعضی حرفا طبیعیه

نه متاسفانه امسال از کنکور نتیجه نگرفتم و موندم 

19 هستم 

اصولا نمیتونن اینکارو کنن ک کسیو برسوننمقصد و مبدا اموزشگاهه مگه نمیره اموزشگاه امضا بزنه وقتی برمیگ ...

واسه اولین بار بود که من رو رسوند واسه همین تعجب کردم 

من خیلی جلسه همراه دوستم بود 

چندسالته؟هنوز وارد دانشگاه نشدی؟ کم کم رو خودت کار کن بعضی حرفا طبیعیه

چه حرفایی مثلا؟ ببخشید ولی واقعا نمیدونم🙂

نه متاسفانه امسال از کنکور نتیجه نگرفتم و موندم 19 هستم

اون خواسته معذب نشی بخاطر همین باهات حرف زده،و اینک کاری نمی‌کرد چون تو اموزشگاه کار میکنع ،مربی منم اگ کلاس داشتم و دیر میشد دم خونه پیاده ام میکرد همیشه حواست باشه ولی خیلی سخت نگیر چون بری دانشگاه از پسرا و استادا هم میترسی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)