2777
2789

سلام محل زندگی خواهر شوهرم قیمتا مناسب‌تره بعد خواهرشوهرم از من نمیرسه زنگ میزنه به شوهرم از اون میپرسه که سیر میخواید شیره میخواید منم به شوهرم گفتم من زنگ میزنم احوال خواهرتو میپرسم ولی تون دریغ از یه زنگ به من به شوهرم میگه از زنت بپرس ببین میخاد بهم خبر بده واقعا چرا اینطوره

اخلاقشه دیگه چی میشه مگه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهر منم فقط برا شوهرم زنگ میزنه حالش میپرسه

ودیدم همیشع من زنگ میزنم تازه بزرگترم هستم

منم ولش کردم

چون یبار توچت بصورت کلی گفت از هرکی خوشت نمیاد

فاصله بگیر منم حرفشو فهمیدم منم مثل خودش شدم

خب شماهم بهش زنگ نزن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

اخه شوهر من فک میکنه خیلی خواهرش خوب و خونگرمه همش به من می‌گفت بع خواهرم زنگ بزن تا اونم بزنه ولی ا ...

همینو بهش بفهمون راحت شو

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خانواده شوهر من کلا اینجوری هستن‌.

حتی میخوان دعوت کنن یا بیان خونمون زنگ میزنن شوهرم میگن. بیشتر سعی میکنن وقت هایی که کار دارن میزارن شوهرم خونه نیست زنگ بزنن بهش.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
خانواده شوهر من کلا اینجوری هستن‌. حتی میخوان دعوت کنن یا بیان خونمون زنگ میزنن شوهرم میگن. بیشتر سع ...

آره مادر شوهرم منم صبحا که میدونه سر کاره زنگ میزنهه کامل اطلاعات میگیره. بعد عصرا من هستم زنگ میزنه 1 دقبقه حرف میزنن. چند باری صبحا تعطیل بودیم، اما اون نمیدونست. اینجوری فهمیدم...

مهربان باشیم   

یا وقت هایی که میریم خونشون از شوهرم میپرسن چی میخوری بعد از من نمیپرسن بعد همون رو توی ظرف کوچیک تر برام میارن.

مثلا شدهرم میگه چایی میرن یه لیوانی واسه شوهرم نیارن یه استکانی واسه من‌🤣 واسه من خیلی خیلی کمرنگ میریزن انگار آب جوش رنگیه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

اسی اگه تو کار دیگه ای دخالت نمیکنن و اینا، اصلا برات مهم نباشه بهت زنگ نمیزنه. بذار برات بخرن. والا یه نعمته هی مجبور نباشی پشت تلفن حرف بزنی و روشون باز شه چپ و راست اطلاعات بگیرن، نظر بدن. کلا هم خانواده خانم معمولا به خانم زنگ میزنن و برای آقا هم همین طور. به هر حال با سمت خودش آدم راحت تره. سخت نگیر

مهربان باشیم