2777
2789

بمن گفتن تونیکش فوق العاده اس و غینا ولی دریغ از ذره ای تغییر ،الان دکتر شامپوشو برام نوشته ،من قبلن شامپو با ترکیباتی ک این داره استفاده کردم ریزشم بیشتر شده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد طول کشید تا جواب بگیرین

من روز درمیون استفاده میکردم حدود دوهفته طول کشید تا ریزشش متعادل شد 

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

الان اگ هر روز یا یروز درمیون بری تقریبن چقد ت حموم میریزه،قابل شمارشه یا ن یکم زیاده

درهمون حد معقول نشمردم ولی زیادنیس 

کلی از موهایی هم ک ریخته الان دوباره بلند شده موی ریز رو سرم زیاده 

چ خوب کاش برا منم جواب بده

من دوبار رفتم دکتر نسخه هاش هردوبار بالای 2تومن شد جواب نداد همینجا تاپیک زدم یه اقایی خداخیرشون بده پیشنهاد دادن رفتم داروخونه پزشک داروخونه هم خیلی تعریف کردن گرفتم خداروشکر اوکی شد 

ریزش موهام در حدی بود ک دیگه برس پرمیشد تو موهام نمیرفت خالیش میکردم دوباره شونه میکشیدم موهامو 

من دوبار رفتم دکتر نسخه هاش هردوبار بالای 2تومن شد جواب نداد همینجا تاپیک زدم یه اقایی خداخیرشون بده ...

یا خدا چ خوب ،موها منم اینجوری شده بود با قرص فولیکوژن و امپول بیوتین پپتاید کنترل شد ولی همچنان ریزشو دارم

یا خدا چ خوب ،موها منم اینجوری شده بود با قرص فولیکوژن و امپول بیوتین پپتاید کنترل شد ولی همچنان ریز ...

انشاالله ک جواب میگیری عزیزم