2777
2789

الان سرکلاسم بودم حوصلم سر رفت گوشیمو برداشتم داشتم نگاه میکردم یهو استاد بلندم کرد گفت پاشو گوشیتو بیار گفتم گوشیمو نمی‌دم و ... یهو گفت من نمبندازمت بیرون از کلاس ولی گوشیتو می‌گیرم تا آخر کلاس با درگیری گوشیمو گرفت

کارش قانونیه یا برم بگم به حراست ؟

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

خب چرا احترام نمیزاری 

سر کلاس ،داره برای تو درس میده 

سرت و میکنی تو گوشی؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار شما هم بی احترامی

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد ‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

آخه فقط من نیستم بقیه ام سرشون تو گوشیه

مگه هرکی هرکار کرد شما هم باید انجام بدی 

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد ‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

وقتی همه سرشون تو گوشی بود من چ کنم خب

هیچی شما شخصیت خودت حفظ کن 

وقتی همه سرشون تو گوشی بود من چ کنم خب

باید همتون رو بیرون میکرده 😂😂😂

تصور کن استاد درس بده همه سرشون تو گوشی دلم براش سوخت استاد بیچاره حوصله سر بر 

جدا از شوخی حراست پشت استادا هست بیخیال ولی حق نداشته گوشیتو بگیره مگه مدرسه هس

باید همتون رو بیرون میکرده 😂😂😂تصور کن استاد درس بده همه سرشون تو گوشی دلم براش سوخت استاد بیچاره ...

😂😂😂آخه با دخترا لاس میزنه من ترجیح میدم دور بمونم با من لجه 

بعدشم سری قبل با یکی استاد ها دعوام شد حراست به استاد حالی کرد نباید سرم داد بزنه استاده هم هر موقع منو میبینه انکار اصلا منو نمی‌شناسه😁

😂😂😂آخه با دخترا لاس میزنه من ترجیح میدم دور بمونم با من لجه بعدشم سری قبل با یکی استاد ها دعوام ش ...

بنظرم اینبار دیگه نرو حراست دفعه بعد مشکل بزرگ تری پیش بیاد حراست دیگه محل نمیده میگه این هرروز میاد اینجا بیخیال 

چه جراتی داری با استادا در میوفتی 😂

بنظرم اینبار دیگه نرو حراست دفعه بعد مشکل بزرگ تری پیش بیاد حراست دیگه محل نمیده میگه این هرروز میاد ...

اره اینم هست 

وای من خیلی خجالتی ام😂

ولی وقتی بهم برمیخوره دیگه دست خودم نیست عصبی میشم 

سری قبل با استادم درگیر شدم درو کوبیدم بهش خیلی عذاب وحدان و ناراحتی گرفتم 🥲💔دیگه اون بنده خدا ها مهربونن چیزی نگفتن