2777
2789
عنوان

دیروز با برادرشوهرم و جاریم داشتیم میرفتیم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 52 پست
اره دقیقا همینو گفتم بهش

من و جاریم خیلی متفاوتیم، تازه که ازدواج کرده بودیم برادر شوهرم زنگ میزد به شوهرم بد زن خودش رو میگفت بعد میگفت اااره زن تو خوبه میره سر کار، فلان ه بهمان ه، همسرم پسر خوبیه ولی توو تعارف حرف داداشش رو تایید می‌کرد، بعدش با هم بحث میکردیم که ینی چی اون زن میزنه چرت و پرت پشت زنش میگه تو هم تایید میکنی.... 

کلا انگار ی سری پسرا میخوان خوبی تمام زن ها ی جا جمع بشه توو ی ختر، بعد برن اون رو بگیرن، این رفتار شرافت زندگی مشترک نیست..... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا 😂

خیلی باهات حال کردم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

از دیشبه تو بحثیم اتفاقا 😂🙊

یکم جاریتو کمک کن تا یه خورده بروز وشیک تر بشه  شاید همون لباسایی که داره یکم ست تر و هم رنگ تر بپوشه مشکل حل بشه جنس مرد از چشم عاشق می شه  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

یکم جاریتو کمک کن تا یه خورده بروز وشیک تر بشه شاید همون لباسایی که داره یکم ست تر و هم رنگ تر بپوش ...

لباس ست گرفتیم برای عروسی اما باورت میشه نپوشید 😥

گفت بهم نمیاد انگاری نمیتونه عوض کنه دیگه کلا 

تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

یکم جاریتو کمک کن تا یه خورده بروز وشیک تر بشه شاید همون لباسایی که داره یکم ست تر و هم رنگ تر بپوش ...

وا، عجیب بود این حرف، طرف دوست داره فلان رو بپوشه، دیگ هبرگ درخت که نمیپوشه که بقیه بخوان درستش کنن، حداقل توو این مورد مشخصه شوهرش آدم درستی نیست وگرنه ربطی به پوشش زن نداره، تو رو خدا توو سال 2025 دیگه اینطوری نگید 

لباس ست گرفتیم برای عروسی اما باورت میشه نپوشید 😥گفت بهم نمیاد انگاری نمیتونه عوض کنه دیگه کلا

باهاش صحبت کن یه جوری نامحسوس که مثلا مردا این جوری دوست دارن البته اگه رابطمون صمیمیه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

جاریت مانتوییه چادریه محجبس چیش بد تیپش کرده مگه؟

مانتوییه مثلا موهاشو از بالا میبنده ساده ارایش نمیکنه نهایت یه رژ و ریمل عطر و ادکلن هم کلا کنسل 

موهاش وز وزیه پوستش جوش داره 

همیشه یدونه مانتو میپوشه کوتاهه 

اما خیلی دختر خوبیه به کسی کاری نداره پشت کسی چیزی نمیگه هر چی شوهرش میگه گوش میکنه ولی نمیدونم چرا از لحاظ ظاهری خودشو تغییر نمیده

باهاش صحبت کن یه جوری نامحسوس که مثلا مردا این جوری دوست دارن البته اگه رابطمون صمیمیه

اونقدر صمیمی نه من برای عروسی گفتم میخوای لباس ست بگیریم با هم و اینا گفت اره از خدامه بگیریم رفتیم خرید و یه چیزایی گرفتیم اما نپوشید دیگه منم گفتم زیاد بگم ناراحت میشه

وا، عجیب بود این حرف، طرف دوست داره فلان رو بپوشه، دیگ هبرگ درخت که نمیپوشه که بقیه بخوان درستش کنن، ...

نه عزیزم ببین بعضی ست کردن بلد نیستن مثلا مانتو سرمه ای می پوشن بتشال سبز شلوار مشکی کفش قهوه ایی با کیف کرم دیدم که می گم یا شلوار گشاد با مانتو بلند با کتونی یکم درست گردن سبک پوشش که مشکل نداره همون لباسای خودشو درست انتخاب کنه 

نه عزیزم ببین بعضی ست کردن بلد نیستن مثلا مانتو سرمه ای می پوشن بتشال سبز شلوار مشکی کفش قهوه ایی با ...

اره حس میکنم بلد نیست خواهر نداره مامانشم سن بالاست بنده خدا از سن کم کار کرده و سرش تو کار و درس بوده زیاد تو بند تیپ و اینجور چیزا نیس

اونقدر صمیمی نه من برای عروسی گفتم میخوای لباس ست بگیریم با هم و اینا گفت اره از خدامه بگیریم رفتیم ...

اهان پس بذار راحت باشه خب منو همسرم اینجوریم که خیلی نظر طرف مقابلمون تو لباس مهمه برامون هم من هم همسرم بدون نظر هم لباس انتخاب نمی کنیم الان اینجا بگم ملت گارد می گیرن الان یه مرد با شلوار کردی و تیشرت بره بیرون زنش نباید اعتراض کنه نمی شه که باید به سلیقه هم دیگه احترام بذارن اما به درست