2777
2789

جایی کار داشتیم نامزدم و داداشش اول اومدن دنبال من بعد رفتیم دنبال جاریم سرکوچشون بودیم جاریم داشت میومد سمت ماشین برادرشوهرم گفت نگا توروخدا تیپشو نگاه کن عین کولی ها لباس میپوشه مثل ادم نه میتونه لباس بپوشه نه ارایش کنه بعد به من نگاه کرد گفت مگه نه گفتم نه اتفاقا خیلی دختر خوشتیپ و خوشگلیه قدرشو بدون کلا شما داداشا از خانوم شانس آوردین 😑

نمیدونم این آخری چی بود گفتم 

بعد نامزدم از دیشبه میگه چرا گفتی بتوچه میمردی تایید میکردی حرفشو اون بزرگتره فلان ..

من ۴ ماهه عقد کردم جاریمم بعد من عقد کرد خیلی دختر خانوم و مهربونیه 

ولی برادرشوهرم افتضاحه 

تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

بنظرم خیلی خیلی حرف درستی زدی هیچوقت حرف منفی کسیو تایید نکنی حتی اگه مجبور شدی ساکت بمونی چون حرفتو ده تا میکنه میبره براش

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

کار خوبی کردی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کردی بیخود کرده جلو جاری زنش از زنش بد بگه

مگه انتخاب خودش نبوده خانمش؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

اتفاقا احسنت به تربیتت که بد نگفتی از دختره و خوش ذاتی خودتو نشون دادی فردا اگه یک درصد جاریت بخواد از تو پیش شوهرش بد بگه برادرشوهرت هسچوقت باور نمیکنه چون دیده تو در نبود زنش طرفداری و تعریف کردی ازش من از کارت خیلی خوشم اومد

دستت درد نکنه حق گفتی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

سنتی بود معرفی کردن ولی از لحاظ اخلاق جاریم خیلی سرتره خدایی

حالا پوششش چجوریه مگه

احتمالا پوشیده ست و این آقا باز دوست داشته؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

از الان بشناسشون قشنگ

همسرتم انگار یکم تند هست

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اخیششش

دمت گرم 

الان شوهرتم یاد میگیره به زنش احترام بزاره

بیا ماچت کنم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀