2777
2789
عنوان

تعبیر خواب افتادن دندون واقعا مرگه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 33 پست
تعبير به خير كن. من تا حالا هزار بار دیدم، چیز خاصی نشد.برا آرامش دلت، صدقه هم بذار

باشه حتما

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

وای عزیزم خیلی خیلی خطرناکه دور از جون بله واقعا مرگ هست نباید زود جار میزدی بهمه میگفتی آیت الکرسی ...

واقعا معلمی؟ بيچاره دانش آموزات... چرا انقد انرژی منفی و خرافاتی هستی ؟؟ من بارها خواب افتادن دندون دیدم چیزی نشده جو نده بیخودی

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون وقت گذاشتیمیخواستم فقط یکی بیاد آرومم کنه بگه خون دیدی دیگه اتفاقی نمیفتهمردم از دلشوره

قربونت عزیزم هبچی نیست ان شالله حالا تو هم صدقه بده حتما ..‌ برنج هم بریز تو حیاط تا گنجشکا بخورن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
مگه حضرت یوسفی خواب هات تعبیر داشته باشه😐😐 یه صدقه کنار بذار بد به دلت راه نده اینا همش خرافاته ، ...

من اکثر خوابام تعبیر میشه

😓اگه کسی توخواب بهم زل بزنه اونروز حتما یکی میمیره

خوابای تکراری همیشه میبینم و بعد چند وقت اتفاق میفته

برای همین میترسمممم

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

هیچ وقت خابت رو برای کسی تعریف نکن همیشه ب آب بگو باطل میشه صدقه بذار ایت الکرسی بخون بهش فک نکن 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

واقعا معلمی؟ بيچاره دانش آموزات... چرا انقد انرژی منفی و خرافاتی هستی ؟؟ من بارها خواب افتادن دندون ...

خیلی منو ترسوند😓

آدم وقتی میاد یه چیز بدو تعریف میکنه میاد که یکی آرومش کنه 

اسی من یه بار خواب دیدم دندونام افتادن نامزد سابقم فوت کرد قبل اینکه ازدواج کنم و یه بار هم خواب د ...

اه برو بیرون از تاپیک اومدی دل استارتر رو خالی کنی نمیبینی خودش جقدر دلشوره داره؟؟ چه آدمی هستی 

هیچ وقت خابت رو برای کسی تعریف نکن همیشه ب آب بگو باطل میشه صدقه بذار ایت الکرسی بخون بهش فک نکن

آخه من تعریف نکنم دیوونه میشم از فکر و خیال

یکی باید بیاد بهم بگه خوابت همچین تعبیری نداره تا آروم بگیرم

ممنون وقت گذاشتی❤️

واقعا معلمی؟ بيچاره دانش آموزات... چرا انقد انرژی منفی و خرافاتی هستی ؟؟ من بارها خواب افتادن دندون ...

وا چه ربطی ب معلم بودنم داره تا هرچی میشه تو نی نی سایت  میگن واقعا معلمی😒😒😒

خب من ۴ یا ۵ بار دیدم دندونم افتاد همین ک از خواب بیدار میشدم یا تا شب نشده  فوت میکردن از فامیل یا آشنا وااا 

یک خانم معلم ۲۲ ساله هستم🥰😍

اه برو بیرون از تاپیک اومدی دل استارتر رو خالی کنی نمیبینی خودش جقدر دلشوره داره؟؟ چه آدمی هستی

😓ولش کن

چه آدمای رکی پیدا میشن

من اکثر خوابام تعبیر میشه😓اگه کسی توخواب بهم زل بزنه اونروز حتما یکی میمیرهخوابای تکراری همیشه میبی ...

من به تعبیر خواب های قدیمی اعتقاد ندارم تعبیر خواب منوچهر مطیعی تهرانی رو تا حدودی قبول دارم چون بر اساس روانشناسی هست ...بازم میگم همین الان اگه نیازمندی میشناسی پولی براش بفرست یا کنار بدار بعدا بده نیازمند انشالله چیزی نمیشه شما هم برا من دعا کن دیشب شوهرم قلبش درد میکرد صبح هرچی گفتم نرو سرکار رفت😔 خدا عزیزان مون رو در امان خودش قرار بده

من به تعبیر خواب های قدیمی اعتقاد ندارم تعبیر خواب منوچهر مطیعی تهرانی رو تا حدودی قبول دارم چون بر ...

الهی شوهرت سالم و سلامت باشه

من مادرم چند بار حمله قلبی بهش دست داده

دکتر رفت چیزی نبود

بخاطر فشار عصبی بود

الهی واسه شوهر تو هم چیزی نباشه حالش خوب باشه در کنار هم همیشه سالم و شاد و خوشبخت باشید