2777
2789

من چند سال درگیر دکترم برای اقدام بارداری 

نمیدونم چه مدل آزمایش گرفته بودن که میگفتن همسرت مشکل نداره

دکترم عوض کردم هم آزمایش خون خواس از همسرم هم اسپرم 

تحرک اسپرمش خیلی پایین 

دلیلشم سالها میدونم به خاطر شغلش که بلند مدت میشینه و پشت فرمون و اینکه سیگارش ک خیلی زیاد شده قبلا سه روز یه نخ بود ولی این دو سه سال خیلی زیاد شده ، 

این مسایل باعث شده وزنشم خیلی رفته بالا و مقدار خونش ۱۸ که خیلی زیاد 

از دیروز که فهمیده یه نخ هم سیگار نکشیده می‌خواد بره خون بده مقدار خونش نرمال شه ، 

خلاصه بعضی دکترارو خدا لعنت کنه که از اول جدی نمیگن و نمیترسونن تا زود به نتیجه برسیم و فکر جیبشونن

اینارو اینجا گفتم آزمایش خون مردارو هم جدی بگیرید اگه دکتر زنان اونم می‌خواد اون دکتر ادامه بدین

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متونه نشدمیعنی تمام این سال ها هیچ ازمایشی از شوهرت گرفته نشده؟؟

دکتر قبلی آزمایش گرفته بود میگف سالم سالم خیلیییی خوبه نمیدونم این آزمایش چجوری گرفته منم اعتماد کردم 

قبل اون که جای دیگه بود آزمایش نشون داده بود تحرک کم اون موقعا همسرم سرسری میگرف و فقط دارو استفاده کرد سیگار کم یا ترک نکرد 

آزمایش خون ولی تا به حال نگرفته بودن 

حالا اینا به کنار من دکتر قبلیم آزمایش ذخیره تخمدان گرف ۰/۹۰ بود امسال دکتر جدیدم گرف۵/۷۶ 

نمیدونم از پارسال چون مولتی ویتامین استفاده کردم و تغذیه درست شده اینطور شده یا قبلی اشتباه بوده 

۳۲ سالمه یه سالم چون فک میکردم ذخیره م کمه هر روزم گریه بود 

اره همون اول ۳ تا ازمایشازمایش اسپرم مردازمایش خون زن که ببینن تخمک گذارب دارهیکی هم عکس رنگی رحم

پاپ اسمیر هم گرف ازم 

عکس رنگی هنوز نخواسته گف تو همه چیت خیلی خوبه فعلا مشکل همسرت حل کنیم بعد اقدام به بارداری شروع کنیم 

آزمایش ژنتیک هم از همسرم خواس گف مقدار خونش زیاد باید اونم بررسی شه 

دکتر قبلی آزمایش گرفته بود میگف سالم سالم خیلیییی خوبه نمیدونم این آزمایش چجوری گرفته منم اعتماد کرد ...

والا این که اعداد و ارقام ازمایشا تفاوت کرده تقصیر دکترت نبوده

و اینکه اسپرم شوهرت از اول مشکل داشته ولی خودش سیگار ترک نکرده بازم مشکل دکترت نبوده

والا این که اعداد و ارقام ازمایشا تفاوت کرده تقصیر دکترت نبودهو اینکه اسپرم شوهرت از اول مشکل داشته ...

میدونم تقصیر دکترم نیس اینکه آزمایش نمیخواس تقصیر دکترمه از من فقط آزمایش استرادیول میخواس دو سال آزمایش ذخیره تخمدانم به اسرار من هیچ آزمایش دیگه ای نمیخواس نه عکس رنگی نه پاپ اسمیر نه معاینه هیچی 

من اینیکی دکتر فهمیدم همه اینا نیازه 

و اینکه شوهرم سیگار ترک نکرده چون راست راست به همسرم گف ربطی به باردار شدن نداره نه الکل نه سیگار همسرمم به حرف اون دیگه گف ربطی نداره و پررو تر شد 

اها درسته حق داری

اره به خاطر همین این تاپیکو گذاشتم اونایی که تازه ازدواج کردن و این چیزا زیاد اطلاع ندارن دقت کنن من اگه زودتر میفهمیدم خیلی جلوتر بود پروسه ی درمانم البته که هیچ چیز بی حکمت نیس