2777
2789

دوستان من یک و نیم ماه ازدواج کردم 9 شهریور پریودم شدم بعدش دیگه ماه بعد ک شد پریود نشدم و از وقت پریودم 6 روز گذشت و من. بی بی چک زدم و مثبت شد و رفتم آزمایش بنای خون دادم منفی جواب دادم و شد یازده روز تاخیر پریود که از اون روز به بعد لکه بینی هام شروع شد تا امروز که چهار روزه لکه بینی دارم ... و درد شدید در ناحیه زیر شکم و کمر .... اومدم بیمارستان برام دارو نوشت و سونوگرافی و آزمایش یعنی ممکنه باردار باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم من عزیزم انشاالله خدا از دهنت بشنوه فعلا یکی دو هفته شرایطه آزمایش خون ندارم بنظرت ناشتا بی ...

نه عزیزم اول صبح شاید ادرارت غلیظ باشه،دفعه دوم بزن، من سه بار بارداریم زدم نتیجه منفی بود آزمایش رفتم مثبت بود، اما نوک سینه یه دایره صورتی کمرنگ ایجاد شده بود میدونستم باردارم، خانوادگی هم به هیچ اقدامی نه نمیگیم،من مامانم،خالم  دختر خاله هامآبجیم ماه اول اقداممون باردار شدیم،مامانم شب عروسی گفت بهم اگه فرزند میخواهید که جلوشو ول کنین،اگه فعلا نمیخاهین محکم جلوگیری کنین،بیچاره مامانم 12بار حامله شد،خالم10بار،