2777
2789

من الان بچم نزدیک سه ماهشه

اون موقع تجربه نداشتم مامانمم نگفت بهم 

برای زردیش تازه روز پنجم یا ششم بردیم ازمایش ۱۳ بود

الان ناراحتم چرا نفهمیدم زودتر ببرم صد در صد قبلا خیلی بالاتر بوده که روز ششم شده ۱۳ نکنه رو مغزش اثر گذاشته باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزن تولدش چقدر بوده؟ حتی اگه ۱۷_۱۸ هم بوده باشه آسیب نزده نگران نباش.

من دخترم ۲۴ بود ولی خداروشکر مشکلی پیدا نکرد

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

نترس،دکتر چک می‌کنه دیگه،من بعد ده روز مامانم بردم،خودشم میدونست زردی دارم ولی به خاطر یه سری مسائل نتونست زودتر ببرتم،زردیم رو ۲۴ بود خونمو کلا عوض کردن الآنم سالمم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اگه زردی داشت و رسیدگی نمیکردید که هر روز بیشتر میشد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
کدوم دکتر؟اگه منظورت روز اول تو بیمارستانه که کلا بچه روز اول زردی نمیگیره از روز دوم شروع میشه

تو بیمارستان و روز شش تو درمانگاه یا مطب . همون موقع که برای تیرویید چک میکنن زردی رو هم میبینن. 

۳ کیلومیترسم بالای ۲۰ بوده باشهخیلی دیر بردمش؟

ن نگران نباش. اگه زردیش بالا بود چهره بچه و بدنش کاملا زرد میشد و تو متوجه میشدی.وزنش هم خوب بوده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
کدوم دکتر؟اگه منظورت روز اول تو بیمارستانه که کلا بچه روز اول زردی نمیگیره از روز دوم شروع میشه

خود بیمارستان میگه ک دو روز بعد تولد،باید ببرین ویزیت پزشک. نبردین مگه؟؟