وزن تولدش چقدر بوده؟ حتی اگه ۱۷_۱۸ هم بوده باشه آسیب نزده نگران نباش.
من دخترم ۲۴ بود ولی خداروشکر مشکلی پیدا نکرد
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
نترس،دکتر چک میکنه دیگه،من بعد ده روز مامانم بردم،خودشم میدونست زردی دارم ولی به خاطر یه سری مسائل نتونست زودتر ببرتم،زردیم رو ۲۴ بود خونمو کلا عوض کردن الآنم سالمم
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ن نگران نباش. اگه زردیش بالا بود چهره بچه و بدنش کاملا زرد میشد و تو متوجه میشدی.وزنش هم خوب بوده
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
کدوم دکتر؟اگه منظورت روز اول تو بیمارستانه که کلا بچه روز اول زردی نمیگیره از روز دوم شروع میشه
خود بیمارستان میگه ک دو روز بعد تولد،باید ببرین ویزیت پزشک. نبردین مگه؟؟