2777
2789
عنوان

اصلا آدم ازدواج سنتی نیستم

94 بازدید | 13 پست

آدم مناسب دوستی هم نیستم،هم محدودیت دارم از طرف خانواده هم یه سری حساسیت از طرف خودم

در کل ازدواج سنتی رو ترجیح میدادم چون به نظرم تو سنتی یه پوئن مثبت هست که میدونی اونی که میاد جلو قصدش حتما ازدواجه

ولی اصلا آدم استرس بعدش نیستم که مثلا از طریق معرف اومده باشه که وایستین ببینیم اون نظرش چیه و این چرت و پرتا

چون معمولا صدجا هم میرن و تو عملا با صدنفر داری مقایسه میشی

غرورت جلو خانواده خرد میشه

کلا خیلی استرس دارهع اونم برای یکی مثل من که خودمم استرسیم به شدت و همیشه خدا تو دلم دارن رخت میشورن انگار

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

حالا مثلا تو دوستی با صدنفر مقایسه نمیشی؟ قطعا میشی

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مثلا تو دوستی با صدنفر مقایسه نمیشی؟ قطعا میشی

قبل اینکه پسره بیاد جلو آره

شاید با هزار نفرم مقایسه بشی

ولی وقتی دیگه تو رابطه برین دیگه مقایسه ای نیست میاد خواستگاری

اره سنتی این مشکلات رو هم دار سعی کن گزینش شد راه بدین هر کسیو راه ندین و اینکه بیخیال باش

آخه چون از طریق معرفن خیلی شناختی نداریم که اینطوری راه بدیم

متاسفانه بیخیالی هم برام تعریف نشدست🤦🏾‍♀️

دیدگاهت برای سنتی هم درست نیست 

اما منم از سنتی فراری ام

چون همه می ان نظر می دن

درموردش صحبت می کنن

مامان من تا دوسال هر خواستگاری می اومد با اونی که دلشون بود ولی من رد می کردم مدام مقایسه می کردن 

منم دور سنتی و خط کشیدم

اصلا یکی مورد معرفی می کنه تماما ترس به جونم می افته

به خاطر اخلاقای مامانم 

دوستی و هم باگ هایی که شما می گین و داره 

و منم مثل تو بخوام صحبت کنم

برای طرف کلیییییی محدودیت می زارم

ولی اطرافیانم جدیدا هرکی ازدواج خوبی داشته

اغلب از طریق دوستی بوده تا سنتی

آخه چون از طریق معرفن خیلی شناختی نداریم که اینطوری راه بدیممتاسفانه بیخیالی هم برام تعریف نشدست🤦🏾 ...

منو اکثر دوستام سنتی ازدواج کردیم 

هممون شاید چندین بار جواب رد شنیدیم ولی برای همه همین یعتی فک نکن چون تویی دارن جواب رد میدن بعضی وقتا طرف خیلی هم خوب ولی بهم نمیخورن یا حتی پون خودشون رو پایین تر میبینن جواب رد میدن 

و اینکه کلا هر کاری سختی خودشو دار این سختیا انشاالله نتیجش خیر باشه و یک ادم مناسب انتخاب کتی 

طرز فکرت در مورد ازدواج سنتی اشتباهه 

ازدواج با عشق عالیه به شرطی که در کنارش منطق هم باشه و احساسات منطقو از بین نبره 

خودمم وقتی کم سن بودم مثل اکثر دخترا رویای ازدواج عاشقانه داشتم،ولی فقط آدمای اشتباهی سر راهم قرار میگرفتن بعد تصمیم گرفتم سنتی ازدواج کنم و ترجیحا فامیل که شناخت از خانوادش و اصل و نسبش داشته باشم،خداروشکر الان خیلی راضیم،واقعا ازدواج سنتی اون چیزی که تو ذهن خیلیا میگذره نیست تازه عشق بعد ازدواج خیلی شیرین‌تر و عمیق تر از اون احساسات اشتباه و زودگذره چون می‌دونی دروغ و فریبی توش نیست اومده که صدشو بزاره و توام براش صدتو میزاری

طرز فکرت در مورد ازدواج سنتی اشتباهه ازدواج با عشق عالیه به شرطی که در کنارش منطق هم باشه و احساسات ...

ببین من نمیگم ازدواج سنتی یده

اتفاقا به نظرم یه سری خوبی ها داره

ولی حرفم اینه تا این خواستگاری برسه به ازدواج دهنت سرویس میشه از بس آدمای مختلف میان و حسای مختلف تجربه میکنی

ما تو فامیلم اصلا پسر تو سن ازدواج کم داریم اوناییم که هستن خوب تیستن

منو اکثر دوستام سنتی ازدواج کردیم هممون شاید چندین بار جواب رد شنیدیم ولی برای همه همین یعتی فک نکن ...

میدونه برای همه پیش میاد

خودمم مشکلی ندارم چون میدونم طبیعیه

ولی جلو خانوادم خیلی سختم میشه و خجالت میکشم

میدونه برای همه پیش میادخودمم مشکلی ندارم چون میدونم طبیعیهولی جلو خانوادم خیلی سختم میشه و خجالت می ...

اینوت مهم تر از این کخ خانوادت چی فکر میکنن 

ب ای خانوادت هم دوستات رو مثال بزن بگو اوتا خم همینطورین

باهات کاملا موافقم 

ما تو فامیل پسر داریم که اهل همه ی کثافت کاری بوده دوست دختر هم تا دلت بخواد داشته ولی همه دخترا تا فهمیدن چه گوهیه پسش زدن یعنی هیچ دختری اینو گردن نگرفت الان ننش چادرشو زده سرش خاستگاریه کل دخترای فامیل رفته و دوباره فامیلم پسش زدن و افتاده تو غریبه ها دنبال زن میگرده که نشناسنش و قطعا تو دو سه هفته نمیشه طرفو شناخت تازه ننش ادعا میکنه که پسرش خیییلی پاک و نجیبه و به ما سپرده ولی آمارشو داریم 

این پسرایی کع سنتی میرن خاستگاری اکثرشون داغونن و دوراشونو زدن و مشکل دارن حواستونو جمع کنین