2777
2789

سلام من پسرمو هفته ای دو جلسه میبرم کار درمانی ،خونواده همسرم اطلاعی نداشتن 

روز یکشنبه که میخواستم ببرم کلاس مادر شوهرم زنگ زد که میخوام بیام خونتون منم عذرخواهی کردم گفتم میخوام ببرم کلاس دیگه مجبور شدم بگم 

همون عصرش زنگ زدم دعوتش کردم که فردا تشریف بیارین و این حرف ها ،گفت نه نمیتونم بیام و تموم شد 

باز امروز که پسرم کلاس داشت زنگ زد که میخوام بیام خونتون😩😩😩😩

منم باز عذرخواهی کردم گفتم کلاس داره امروزم شرمنده خونه نیستم 

بعد گفت حالا نبرش کلاس چی میشه 

گفتم مدرسش گفته ،نامه از مدرسه دارم 

حالا مامانمم میگه خوبه روت شده بازم بهش گفتی نیا 

من چیکار کنم 

خدایا کی مادر شوهرا ول کن ادم  میشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن خوب کاری کردی. سلامتی بچت مهم تره.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

نه 

زندگی خودتون واجب تر هست 

اول خودتون بعد خانواده همسر و خانواده شما 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بهشون بگو کلاساش فلان روزها و فلان ساعت ها هست 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

نه بابا چکار زشتی وقتی بچت کلاس داره و واجبه 

بهشون رک بگو بچه کدوم روزا  کلاس داره و تو اون روزا نمی‌تونی پذیرای مهمان باشی 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭