عامل شیوع دوباره ی بیماری های خطرناک شما هستین،بیچاره بچه های شما که باید تاوان جهل و نادونی شما رو به بدترین شکل ممکن بدن،من 31 سالمه همه ی واکسن هامو کامل زدم از بچگی، نه بیش فعالم نه اوتیسم دارم نه دیابت نوع 1 و... هرچی که شما به تزریق واکسن ربطش میدید،اگر یک بیماری خطرناک شایع بشه قربانی هاش رو از بین بچه های معصومی میگیره که واکسینه نشدن مثل فلج اطفال که پارسال به لطف افغانی ها شایع شده بود،اگر ضرر چیزی بالاتر از منفعت ش بود، وزارت بهداشت که هیچ، دولت جلوش رو میگرفت،مخصوصا الان که دارن روی جوانی جمعیت تاکید میکنن،بیش از صد ساله داره تو ایران تزریق واکسن انجام میشه و به لطف همین کار خیلی از بیماری های واگیر که تو قدیم جون بچه ها رو میگرفت ریشه کن شد،حتما مادر بزرگ هاتون براتون تعریف کردن که چندتا بچه رو بخاطر بیماری ناشناخته از دست دادن،بله بخاطر نبود بهداشت و اجباری نبودن واکسیناسیون،مرگ و میر تو بچه ها خیلی زیاد بوده،خواهشا این افکار غیر منطقی رو دور بریزین من بخاطر بچه ی خودم نمیگم چون واکسیناسیون ش رو کامل انجام دادم و ویروس خطرناکی هم شایع بشه نمیگیره،بخاطر بچه های خودتون خواهش میکنم یکم منطقی تر فکر کنین، زندگی بچه هاتون به تصمیم های درست و نادرست شما بستگی داره، بهشون ظلم نکنین،مثل بچه هایی که پارسال درگیر فلج اطفال شدن چون واکسینه نبودن 😔