2777
2789
عنوان

پسره عاشق همکارم شده😑🖐

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 116 پست
بهش استرس نیدل شدن و غرغرای بی مورد جراحم اضافه کنین درمورد وضعیت حقوق و درامدم ک حرف نزنیم بهتره گا ...

من نوروسرژ دیدم و شنیدم که تتراسایکلین به اطراف پرده دورا زده البته راست و دروغش با راوی ،درکل من که میخونم واسه کنکور تو ۳۰سالگی ایشالا شماها هم به جای ک‌دلتپن میخواد برسین چون واسه من بودن تو این مسیر عین تاریکه مطلقه..موفق باشید 

من نوروسرژ دیدم و شنیدم که تتراسایکلین به اطراف پرده دورا زده البته راست و دروغش با راوی ،درکل من که ...

بااین وضعیت هرچی شنیدن باور کنین 

بهترین کارو میکنین منم تو فکرش هستم بشینم بخونم دوباره 

ممنون ازتون لطف دارین

همچنین 

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما فیلم قالیشویی مشتاق اسم فیلم یادم نیس رو زیاد دیدن😂😂😂

دودکش😂

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

دست فروشی که بد نیست به طور خیلی بدی گفتی دست فروشه 

اما خب دست خودش که نیست عزیززم دوستش داره به همکاری بگو اگه خوشش نمیاد محلش نذاره بالاخره هر کسی اختیار خودش و داره

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

هعی دنیا چه زود آدما فراموش میشن 🫠من اسممو اینجا تغییر دادم رادیولوژیست شمالی ام 😐😂شما هم یاسمن ک ...

اهان خوب هستین ؟نه یادم نرفته ولی خب ازکجاباید میشناختم😂🙏

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃