2777
2789
عنوان

پسره عاشق همکارم شده😑🖐

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 116 پست
آره زیاد پیش میاد شهر خودم بازم هیچی برنداشت کل استانمون ۵ نفر میخواست بی فایده بود تازه خیلی از همک ...

مگه میشه نرس نخوان چقد عجیب ،دوری سخته البته منم همینم ..و درکل بنظرم ارزش ندارع دوری از خانواده واسه ماهی۲۰

یاخدا🤦‍♀️ خودمم واقعا میترسم خیلی استرس دارم آخرش دردسر درست میکنن برام

مسئولتون ب نگهبانی بگه اصلا راهش نده داخل بیمارستان و نگهبانی یه تهدید دهن پرکن  کنه ک پسره بترسه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره همکارتو ازکجا گیراورده. مشکل همکارته خودش بلده چطوری باهاش برخورد کنه

نه شمارشو فعلا پیدا نکرده 

هر روز میاد میگه شمارشو بدین 

همکارم دلش براش میسوزه میگه گناه داره باهاش بد حرف نزنین ولی به نظرم اشتباهه اگه یه دور با عصبانیت ردش کنه اونم پیگیر نمیشه دیگه

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

مگه میشه نرس نخوان چقد عجیب ،دوری سخته البته منم همینم ..و درکل بنظرم ارزش ندارع دوری از خانواده واس ...

آره واقعا ارزش نداره ولی مجبوریم 

کلا استان ما خیلی کم برمیداره نمیدونم واقعا چرا

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

مسئولتون ب نگهبانی بگه اصلا راهش نده داخل بیمارستان و نگهبانی یه تهدید دهن پرکن کنه ک پسره بترسه

آخه نمیشه که راهش ندن طرف دیالیزیه یک روز درمیون دیالیز نشه میمیره 

فرستادنش یه طبقه دیگه ولی باز میاد طبقه ما

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

آره واقعا ارزش نداره ولی مجبوریم کلا استان ما خیلی کم برمیداره نمیدونم واقعا چرا

باز اگه مرکز استان باشین بهتره ،البته استان های غربی همیشه سخت میگیرن ..دره صورت ایشالا برگردین..بقول شاعر برگرد به دیار خویش و شهریار باش..خودم ده ساله توغربتم 

باز اگه مرکز استان باشین بهتره ،البته استان های غربی همیشه سخت میگیرن ..دره صورت ایشالا برگردین..بقو ...

ممنونم🙏

منم الان یه سال و نیمه 

انشالله بتونیم برگردیم

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

چقد گفتم بیا رادیولوژی همکار من شو پرستاری سخته مردم روت کراس میزنن 😂رادیولوژی نهایتا طرف ده دقیقه ...

پس ما چی ک مریض خواب میاد خواب میره😎😎

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃