2777
2789
عنوان

پسره عاشق همکارم شده😑🖐

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نباید رابطه پزشک و پرستار با بیمار از یه حدی بالاتر بره .فقط در محدوده وظایف باید باشه. هم شما ...

مریضای ما ثابتن چون بخش دیالیزه 

الان تقریبا یه ساله که من اونجام همونان 

ناخوداگاه آدم صمیمی میشه 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

میشناسمتون تا حدی ، بنظرم با همکار،بیمار و هرچی به محیط کار باشه نباید زیاد دل خوش کرد..اصلا محیط کا ...

آره واقعا الان یه ماهه ما گرفتار این موضوعیم از هر طرفم به من تیکه میندازن همکارا که آره تو با فلانی دوست بودی

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

عزیزم تو تقصیری نداشتی وضیعت بوده اون مریضه کرمو هستش بهش رو ندین

بیرونش کردیم چند بار ولی هر روز میاد میگه شماره ی دختره رو بدین وگرنه میرم خودم خونه شو پیدا میکنم

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

آره واقعا الان یه ماهه ما گرفتار این موضوعیم از هر طرفم به من تیکه میندازن همکارا که آره تو با فلانی ...

بخش دیالیز چون همش تکرارین تا حدی اینا هست..یه همکار داشتیم می‌گفت حتی بیمار ها میان پول قرض میگیرن و یا ما ازشون میگیریم...این آزمون جدیده می‌دادیم می‌رفتین شهر خودتون بهتر بود 

مریضای ما ثابتن چون بخش دیالیزه الان تقریبا یه ساله که من اونجام همونان ناخوداگاه آدم صمیمی میشه

مریضای مام میرن و میان.هر بار هم طولانی بستری می مونن.ولی صمیمیتی نداشتیم تا حالا.

شما ک دست زیر سنگه. یکم حواست ب کارات باشه.

هم کار خودم رسمی آزمایشی بود،موقعی ک باید تبدیل ب رسمی قطعی میشد،ب خاطر همین مسائل ب پیمانی نزول پیدا کرد

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
تو نمیدونی نه تنها خودشو میکشت دیونه هم میشد واسه پسره

عزیزم ما خودمون تو اون محیط هستیم و از دور همه چی قشنگه بیای اونجا اصلا دلت نمیخواد با کادر حتی ارتباط بگیری 

من خودم عمرا با بیمارستانی ازدواج کنم از بس شیفتامون زیاده و رسما همو نمیبینیم 

زندگی قشنگی نمیشه

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

بخش دیالیز چون همش تکرارین تا حدی اینا هست..یه همکار داشتیم می‌گفت حتی بیمار ها میان پول قرض میگیرن ...

آره زیاد پیش میاد 

شهر خودم بازم هیچی برنداشت 

کل استانمون ۵ نفر میخواست بی فایده بود 

تازه خیلی از همکارای شهر خودم امسال اینجا رو زدن اوناهم دارن میان اینجا

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

مریضای مام میرن و میان.هر بار هم طولانی بستری می مونن.ولی صمیمیتی نداشتیم تا حالا.شما ک دست زیر سنگه ...

یاخدا🤦‍♀️ خودمم واقعا میترسم خیلی استرس دارم 

آخرش دردسر درست میکنن برام 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛