2777
2789
عنوان

پسره عاشق همکارم شده😑🖐

1561 بازدید | 116 پست

یه مریض داریم عاشق یکی از دخترا شده مسئولمون بخششو عوض کرد ولی الانم حیا نداره هی میاد بالا 

رفته پیام داده به اون یکی همکارم گفته بهش بگو من خوشم میاد ازش بیاد باهام دوست بشه همکارمم گفته این حرفی که اینجا زدیو دیگه هیچ جا نزن(پسره دست فروشه همکارمم پرستار) 

بعد طرف برگشته گفته که چرا خانوم فلانی(من) با فلانی(یکی از مریضا که قبلا باهاش شوخی اینا زیاد میکردم) دوسته ولی من نتونم با اون دوست بشم😐

انگار کوچه بازاره مرتیکه ی عنتر اومده اسم منم خراب کرده آخه یکی نیست بگه بیشعور تو خودت مرض داری عاشق میشی چرا بقیه رو هم خراب میکنی من هنوز پیمانیم رسمی نشدم با یه حرف کوچیک بدبخت میشم😑😒

منم یه دور براش برداشتم قشنگ شستشوش دادم گفتم یه بار دیگه بشنوم میرم ازت شکایت میکنم اعاده حیثیت میکنم‌ ببینم چطور میخوای ثابت کنی 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نباید رابطه پزشک و پرستار با بیمار از یه حدی بالاتر بره .فقط در محدوده وظایف باید باشه. هم شما کارت اشتباه بوده ک با بیمار شوخی کردی. هم کار این اقا

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
چقد گفتم بیا رادیولوژی همکار من شو پرستاری سخته مردم روت کراس میزنن 😂رادیولوژی نهایتا طرف ده دقیقه ...

حالا بدبختی اینجاس بخش دیالیزه مریضا ثابتن😂😂😂

هههعی دل غافل 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

حالا با کی شوخی کرده بودی اون مریض فکرش هرزپریده بوده

با یکی از پسرای اونجا 

اونم مریضه ولی با من صمیمی بود الان خیلی وقته دیگه باهاش حرف نمیزنم افسردگی داره ذاتا با کسی حرف نمیزنه 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛