2777
2789

سرگرمی کافه و....هرچی میتونید بگین

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان بخون ، فیلم ببین همراه با خوراکی ، پیاده روی برو ، عکاسی ، آشپزی کن مثل درست کردن کیک و شیرینی 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
رمان بخون ، فیلم ببین همراه با خوراکی ، پیاده روی برو ، عکاسی ، آشپزی کن مثل درست کردن کیک و شیرینی

عالب بود

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

عالب بود

😍❤️

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
😍❤️

بازم بگو

استایل قشنگ برا عکاسی بگو

بازم بگواستایل قشنگ برا عکاسی بگو

تو پینترست میتونی برای خودت بورد پاییزی درست کنی و استایل های پاییزی رو ببینی عزیزم ، یه کار دیگه ای که خودم میخوام انجام بدم اینه که بعدازظهر ها یه فلاسک کوچک چای یا قهوه با یه کیک سوپرمارکتی با خودم توی پارک نزدیک خونمون ببرم همراه با رمان خوندن بخورم

وای خیلی میچسبه 

یا دم غروب به درختای پاییزی نگاه کنی و آهنگ گوش بدی 

کوکی بپزی

من اینا رو خیلی دوست میدارم