2777
2789

؟

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنسل میکردم 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

لیپ گلاستو بده بهش استفاده کنه 

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

اگه اینجوره میمونم خونه بابام خرج خودمومیدم چرانون خوراضافه کنم طرف یه رابطه جنسی امن ومجانی میخوادتمام

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

این چجوری دختریع از نظر شما 

دختریه که لباس اصلا نمیخره خیلی قانعه پول نمیگیره از کسی اگه با کسی دعوا کنه حتی اگه مقصر نباشه همه طرفدار طرف مقابلن تا سی سالگی به فکر اهدافش نبوده و زندگی روزمره داشته اصلا به فکرش نمیرسیده باید کارو هدف و تلاش کنه تو خونه مونده زیاد تو اقوام و خانواده روش حساب نمیکنن زیاد جدیش نمیگیرن توی دانشگاه یه رشته الکی خونده و در واقع اصلا نمیدونسته یعنی چی انتخاب رشته و هدف و تلاش فکر می‌کرده صرفا باید بره دانشگاه و در طول دانشگاه درس نخونده و فقط خیلی دلش می‌خواسته بره تو محوطه دانشگاه قدم بزنه دانشگاه الآنم سنش رفته بالا هیچ کاری بلد نیست همه ش تو ذهنش دوست داره بره خارج