2777
2789

بچه ها من انسانیم از تجربی زیاد سر در نمیارم 

رفیقم میخواد امسال برای کنکور ۱۴۰۵ بخونه بعد صفره صفره

مشاوره نداره...در حد پرستاری و اینا میخواد بیاره

چیکار کنه

چجوری هم برای نهایی بخونه هم برای کنکور میشه از تجربه هاتون بگید..و اینکه برای هر کتاب فیلمای کدوم استاد و ببینه خوبه

لطفااا هرچی میدونید در اختیارش بذارید🥺❤️

اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیقت از شما که انسانی هستی مشورت خواسته ؟؟؟!! عجب!!!!!بهش بگو حتما که مشاور بگیره از سیر تا پیاز تج ...

نه از من مشورت نخواسته

سردرگمه

خواستم بهش کمکی کرده باشم

چون شما انسانی ها ریاضی داشتید تا حدودی ریاضی آسون میشه براتوناما فیزیک و شیمی پوستشو می‌کنهزیست که ...

انسانی نیس

تجرببه..ولی خیلی وقته از کتاب دور مونده

خب بشینه بخونه دیگهکاری نداره تازه تجربی هم که هست

خو میاره بنظرت پرستاری 

اگه کل این ۸ ماهی که به کنکور تیر مونده بخونه؟

بعد فیلمای کدوم استاد بهتره برای هر کتاب

استاد حنیف برای زیست و استاد معین کرمی برای ریاضی خواهر من میدید

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕