2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهاشو کوتاه کم.شامپوی مخصوص بزن.حتی بعد از رفتن شپش‌بازهم طبق دستورش شامپو بزن تا تخم شپش کشته بشه‌..بعد ازحمام‌حوله کوچک بکش روی سرش تا بچسبن به حوله واز روی حوله جداکن..مثلا هربار نیم ساعت حوله رو یکم‌محکم‌بکش روی سرش‌‌بعد حوله رو بااب داغ بشور

پارسا پسرمامان😍

یه قطره کیمیا بگیر خودتو راحت کن ۱۰۰ تومن بیشتر نیست 

من خواهر زادم از مدرسش گرفته بود اونو چند قطره زدیم به سرش دیگه کاملا  همش نابود شد 

بگیر خیلی خوبه 

تو اینستا سرچ کن قطره کیمیا میاره من آیدیشو یادم نیست

شونه مخصوص از داروخانه بخرچه شکلی هستن رشک ها میشه توضیح بدی

مثل شوره سر زیادن چسبیدن بزور کنده میشن وقتی میترکونی صدا میدن حالم بهم میخوره 🤢

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

یه قطره کیمیا بگیر خودتو راحت کن ۱۰۰ تومن بیشتر نیست من خواهر زادم از مدرسش گرفته بود اونو چند قطره ...

از کجا بخرم دختر منم کلاس اولی هست از همونجا گرفته

مگه بزرگن که بشه بترکونی؟

نه کوچیکن نمیدونم من اصلا بلد نیستم من فک کردم شوره هستن شوهرم میگه خیلی هم سرشو میخارونه

شامپو وشونه فلزی مخصوص داره از داروخانه بگیر

از این کلاه پلاستیکی ها هم بگیر رو سرش بکش

روزی چند مرتبه ببرش تو حمام یکم سرکه هم ببر شونه رو بزن تو سرکه بکش رو موهاش چند روز این کار رو بکنی خوب میشه

اسپری برای وسایل خونه هم داروخانه داره بگیر بزن رو بالش و تشک و.... 

عزیزم روغن زیتون بمال رو سرش کل سرش  یکم هم سرکه سفید بعد با شونه شپش موهاشو شونه کشی کن هر بار که شونه میکشی با دستما پا کن شونرو  حسابی ادامه بده  تا دیگه رشک نبینی  حالا شامپو نرم کننده مقدار زیاد بزن  شونه بکش  بعدم حمومش کن موهاشو اتو کشی کن قشنگ  اینکارو ارایشگاه رفتم پارسال برام انجام دادن مواد شپشم زدن یکو پونصد ازم گرفت  رختخوابارو بشور یقه ی لباس خیلی مهنه