2777
2789
عنوان

کیا با وجود بچه جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 91 پست
من ميگم بخاطر سختى بچه دارى اونم قبول نميكنه

اصلا نمیدونی چقدر عاشفه بچست وحشتناک ،پسرمم همینطور 

اصلا خیلی مرد مسئولیت پذیر و خانواده دوستیه ،یعنی من هرچی خرج کنم کار نداره همه جوره حمایتگره ولی این مورد باعث شده من دیگه واقعا دوسش ندارم 

البته اینم بگم من ادم دهن بینی هستم و چون خانوادم خیلی ادم کثیفی میدونن همسرمو روی منم تاثیر بدی گذاشته 

برعکس هم بود خانوم خیانت میکرد ب آقا میگفتید ببخش؟

اولویت اول بچه هست تحت هر شرایطی

هرچی به صلاح بچه هست باید از حق خودمون بگدریم برای بچه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی شرایط سختی داری من کاملا درک میکنم چقدر سخته ،اینکه مجبور با کسی که هیچ حسی نداری رابطه د ...

عزیزم واقعیت اینه ذات آدم خیانتکار درست نمیشه ازین به بعد ممکنه خیانت کنه ولی محتاطانه تر چون قبح اون عمل براش ریخته. نمیخوام تو دلتو خالی کنم نمیخوامم تشویق به جدایی یا موندن کنم.تصمیم نهایی با خودته با توجه به شرایط و شناخت. کلا ذات مرد همینه به چلو کباب خودش قانع نیس میگه بزار یکم قیمه بخورم یکم قرمه به همه چی یه ناخنک میزنه نه اینکه چلو کباب خودشو نخواد ها ولی بدش نمیاد چیزای دیگرو تست کنه. یه مثال ساده زدم که اصل مطلب برسه. همه ی اینا هست خب ولی یه بچه ام هست این وسط تو جتی حضانت بچرو هم بگیری مالی اوکی باشی بازم بچه آسیب میبینه مگه اینکه دوران کودکی و بلوغ رو رد کرده باشه و یکم منطقی فک کنه. البته همون موقع هم آسیب میبینه ولی نه به شدت الان. چون الان درکی نداره اون پدر و مادر و هر دو رو باهم میخواد. بنظرم خودت ببین چطوره شرایط بالاخره شناختیش تو این چندسال اگه فک میکنی حتی یه درصد احتمال درست شدنش هست بخاطر بچه به همون ۱ درصد اتکا کن و بمون.

عزیزم متوجه شدم دور از جون کاش با غریبه رابطه داشت احساس میکنم چون آشنا بوده یه جورایی تو‌خجالت می‌ک ...

دقیقا همینه مشکل من 

من اصلا تو خانوادم روم نمیشه حتی اسمشو بیارم چه برسه به اینکه کنارم ببیننش

واقعا این قضیه روانمو بهم ریخته

شاید با یه غریبه بود میگفتم عب نداره شیطون گول زده و خودمو راضی میکردم ولی اصلا به من فک نکرده

عزیزم واقعیت اینه ذات آدم خیانتکار درست نمیشه ازین به بعد ممکنه خیانت کنه ولی محتاطانه تر چون قبح او ...

والا مشکل من الان به این نیست که این درست بشه 

من برض رو به این بگیرم که این درست هم بشه و دیگه خیانت نکنه با حسی که دیگه بهش ندارم چیکار کنم 😭😭

اولویت اول بچه هست تحت هر شرایطیهرچی به صلاح بچه هست باید از حق خودمون بگدریم برای بچه

این قضی۶ واقعا روح و روانمو بهم میریزه ،چون بچم به اندازه کافی تو اون هفته ای که گذاشتم و رفتم اسیب دید 

نمیدونم واقعا خیلی سخته 

اگر كسى متوجه نميشد بازم از كارش پشيمون بود ؟توبه گرگ مرگه

اتفاقا داداشمن همینو میگه 

میگه اون الان الکی خودشو به موش مردگی زده وگرنه اون موقع که داشت همچین گهی میخورد پشیمون نبود 

شرایط سختیه،من با وجود بچه جدا شدم اما علتش خیانت نبود،الان هم شرایطم سخته انگار مجبوری بین بد و بدت ...

الان بچرو خودت نگه میداری عزیزم؟؟؟

ما قبل این قضیه از لحاظ اخلاقی هم باهم سازش نداشتیم ولی واقعا بخاطر دوست داشتن دووم اوردیم ،ولی الان من دیگه بریدم

دتر خالت چجور دلش اومد بهت خیانت کنه خدا

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
والا مشکل من الان به این نیست که این درست بشه من برض رو به این بگیرم که این درست هم بشه و دیگه خیانت ...

زمان... باید زمان بگذره تا کنار بیای. فراموش نمیکنی فقط کتار میای. خیانت مثله از دست دادن عزیز میمونه. اولش خیلی داغی زمان بگذره کنار میای فراموش نمیکنی عادت نمیکنی فقط کنار میای.

واقعا خیلی شرایط سختی داری من کاملا درک میکنم چقدر سخته ،اینکه مجبور با کسی که هیچ حسی نداری رابطه د ...

الهی فداتبشم عزیزم

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

سلام 

میدونم شرایط سختی رو داری 

میدونم اذیتی و بخشیدنش کار خیلی خیلی سختیه

اما حساب کتاب کن ببین ضرر موندن باهاش توی زندگی بیشتره یا ضرر جدا شدن ازش

اینو مطمئنم که فرزندت ارزش جنگیدن داره 

اما اگه برگشتی اون خانم قوی باش که قراره یه خونه ی آوار شده رو دوباره بسازه 

و توی این مسیر به حرف کسی گوش نباید بدی 

یه فایلی بود ( کلید مرد دکتر حبشی ) اگه خواستی دوباره شروع کنی کمک کننده است 

از ته دلم برای آرامشت دعا میکنم

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من
زمان... باید زمان بگذره تا کنار بیای. فراموش نمیکنی فقط کتار میای. خیانت مثله از دست دادن عزیز میمون ...

۷ماه میگذره مثل روز اول داغش رو دلمه 

و بیشترین چیزی که با خودم مرور میکنم اینه که فقط ۲۸سالمه 

و شرایطم خوبه وقتی میتونم فرصت یه زندگی قشنگتر به خودم بدم چرا با کسی که دوسش ندارم پیر بشم 🥲🥲🥲