2777
2789
عنوان

کیا با وجود بچه جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 91 پست
آخه شرایطی شده که واقعا خجالت میکشم به عنوان همسر کنارم باشه با دختر خاله ۱۷سالم بهم خیانت کراه الان ...

۱۷ ساله خودش چند سالشه 

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

بخشیدم که دارم زندگی میکنم ولی اصلا دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم من فقط ۲۸ ساله تاکی میتونم با ادمی ...

عزیزم شاید بعد مدتها دلت به دلش نزدیک شد بزار یکی دو سال بگذره اگه احساس کردی بعد دوسال هیچ حسی بهش نداری اونموقع تصمیم بگیر البته روحیت حسابی داغونه یه مشاور برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پشتتن و مشکلی ندارن خودتوم تو عذابی جدا شومن مادر نیستم بچه ندارم ولی بچه بعد مدت ها میره سرخون ...

دقیقا خودمم احساس میکنم باهم بودنمون بدتر باعث عذابش باشه ،مشکل اینه پسرم به شدت بابایی و بعد طلاق مطمئنم همسرم اجازه نمیده با من باشه و این منو میسوزونه 😭😭

آره اصلا مشکل مالی ندارم به هیچ عنوان حتی مهریمم خیلی زیاده ولی میخوام ببخشم ولی بچم خیلی مظلومی هر ...

بچت اگه پول باشه هم باباشو میتونه ببینه هم تورو 

با ادمی ک حسی نداری بمونی مریضی میشی

من ازدواجم اجباری بوده شوهرمم با وفا و چشم پاگه ولی حسی ندارم بهش 

الان انواع بیماری های اعصاب گرفتم 

هروز پنیک میشم ب طرز وحشتنناک

جون با کسی ک حسی ندارم زندگی کردم من شرایط طلاقم ندار مجبورم انقد نحمل م تا بمیرم هروز بابامو لعنت میکنم

انواع بیماری های اعصاب رو گرفتم 

مرده متحرکم فقط

تو نمون پس کم کم بیمار میشی  من قشنگ حس میکنم چن سال دیگ تیمارستان بستریم میکنن🚶🏻‍♀️

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

آخه شرایطی شده که واقعا خجالت میکشم به عنوان همسر کنارم باشه با دختر خاله ۱۷سالم بهم خیانت کراه الان ...

عزیزم متوجه شدم دور از جون کاش با غریبه رابطه داشت 

احساس میکنم چون آشنا بوده یه جورایی تو‌خجالت می‌کشی دیگران تو رو کنار همسرت ببینن درست میگم؟

تو به روی خودت نیار زمان کم کم حل میکنه

آره اصلا مشکل مالی ندارم به هیچ عنوان حتی مهریمم خیلی زیاده ولی میخوام ببخشم ولی بچم خیلی مظلومی هر ...

الان دقیقا تو دوران بلاتکلیفیی بدترین حالت یه انسان

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

عزیزم شاید بعد مدتها دلت به دلش نزدیک شد بزار یکی دو سال بگذره اگه احساس کردی بعد دوسال هیچ حسی بهش ...

اتفاقا بعد اون قضیه خیلی دوتایی مشادر رفتیم ولی کمکی نکرد 

من راجبش حرف میزنم حالم بد میشه،دوباره همه جی واسم مرور میشه 

بخشیدم که دارم زندگی میکنم ولی اصلا دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم من فقط ۲۸ ساله تاکی میتونم با ادمی ...

تو نباید کاری کنی می‌دونی این همسرت هی که با کار ها و رفتارهاش تو رو جذب خودت کنه

همین که تو بخشیدی هزار قدم جلو رفتی 

ببینید دوستان بخشیدن به قسمت از قضیه است بخش دیگه اینه که تو بتونی ظرفیت رو به عنوان مرد و شریک زندگیت ببینی 

این خیلی سخته 

ولی اسی یه بار من با همسرم به مشکل خوردم با روانشناس که صحبت کردم بهش گفتم واقعا دیگه خسته شدم می خوام جدا شم به خاطر بچه ام دو دلم 

روانشناس یه حرف خوبی بهم زد گفت می خوای دوباره ازدواج کنی و شخص دیگه ای رو دوست داری؟ گفتم نه بابا فقط دلم می خواد این شرایط تموم بشه 

گفت خوب وقتی اذیتت نمی کنه چرا طلاق بگیری و بچه آن رو لذت کنی و خودت رو انگشت نما کنی؟ باهاش صحبت کن تو یه خونه با هم با یک هدف مشترک که نگهداری از بچتونه زندگی کنید تو زندگی خودت رو بکن اونم زندگی خودش فقط بهش بگو حرکت اسم توی شناسنامه رو نگه داره و اگر خیانت کنه دیگه نمی مونی