2777
2789
عنوان

کیا با وجود بچه جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 91 پست
والا همه زندگیا ریده شده بشین دو دوتا چهارتا کنببین الان ک خونه شوهرتی مناسب تره یا جدا بشی شرایط مت ...

راستش اگه خیانتشو در نظر نگیرم 

ایده آل ترین مرد روی زمینه از همه لحاظ ،ولی واقعا دیگه هیچ حسی بهش ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش اگه خیانتشو در نظر نگیرم ایده آل ترین مرد روی زمینه از همه لحاظ ،ولی واقعا دیگه هیچ حسی بهش ند ...

میدونم اما خیلیا مث تو هس زندگیاشون حتی بدتررررر ولی شرایط نداشتن موندن تواون جهنم

تو اگه شرایط جدایی داری نمون 

شرایط طلاقم پول و روحیه قوی هس داری؟

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

عیب نداره اگه اصلاح شده ببخش آدم هس خطاکار و گناهکار بخدا بگو من بخشیدم تو هم منو ببخش

بخشیدم که دارم زندگی میکنم 

ولی اصلا دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم 

من فقط ۲۸ ساله تاکی میتونم با ادمی که حسی بهش ندارم ادامه بدم اخه

تقصیر مرداس همش ۹۰درصد

به نظر من قضیه رو جنسیتیش نکینم ببخشید اون مرد با کی یه این بنده خدا خیانت کرده با یه مرد...

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

راستش اگه خیانتشو در نظر نگیرم ایده آل ترین مرد روی زمینه از همه لحاظ ،ولی واقعا دیگه هیچ حسی بهش ند ...

ببین اون از تو بدش نمیاد که

آدم هس یه لحظه خدا رو در نظر نگرفته غفلت کرده خطا کرده 

حالا پشیمون هس ببخش تو دلت بگو خدا اون همه آدم خطاکار رو می بخشه من کی باشم که نبخشم بخاطر خدا بگو من هم می بخشم

دلت رو بزرگ کن بزرگی کن در حقش بزار خدا هم بهت کمک کنه 

میدونم اما خیلیا مث تو هس زندگیاشون حتی بدتررررر ولی شرایط نداشتن موندن تواون جهنمتو اگه شرایط جدایی ...

آره اصلا مشکل مالی ندارم به هیچ عنوان 

حتی مهریمم خیلی زیاده ولی میخوام ببخشم 

ولی بچم خیلی مظلومی هر موقع راجبش صحبت مبکنم گریه میکنه 

حق داری ناراحت باشی عزیزم

بنظرم زیر نظر روانشناس درست و حسابی شروع کن شش ماهی به خودت فرصت بده .بگو شش ماه تا یکسال فعلا دست نگه میدارم تا تصمیم آخری رو بگیری.در ادامه جلساتت حتما حتنا شوهرتم باید حضور پیدا کنه .

اگر قرار بر بخشش داشتی باید اصولی و درست جلو بری نه اینکه ببخشی و خودت نابود بشی

عزیزم به خاطر بچت یه فرصت دیگه به شوهرت بده تو که تقصیری نداری یا طفل معصومت شاید همسرت هم به خودش اومد آدم شد خدا با اون همه بزرگه اشتباهات رو می بخشه تو هم این فرصتو به شوهرت بده اگه تونستی با یه مشاور خوب صحبت کن .شاید سالها گذشت شوهرت به اشتباهش پی برد وتو هم آرومتر شدی از خدا بخواه به دلت ارامش بده و زندگیتو بر گردونه.می دونم خیلی سخته😥

وقتی پشتتن و مشکلی ندارن خودتوم تو عذابی جدا شو

من مادر نیستم بچه ندارم ولی بچه بعد مدت ها میره سرخونه زندگیش و تو میمونی و شوهرت شاید بدجنسی باشه حرفم ولی واقعیت همینه چیزیم بگی میخواد بگه به من چه میخواسی نمونی

خیلی از بچه ها ترجیح میدن پدر و مادر جدا زندگی کنن تا یه زن گدی سمی رو تجربه کنن

به نظر من قضیه رو جنسیتیش نکینم ببخشید اون مرد با کی یه این بنده خدا خیانت کرده با یه مرد...

خب اون زن یا مجرده یا همون شوهرش بهش محبت نکرده خیانت میگنه

زندگی رو باید مرد بچرخونه جذبه داشته باشه محبت کنه زندگیو جمع کنه 

مردی ک اززنش بیخبر بمونه معلومه زن خیانت میکنه 

درشد کمی زنا مریضن تنوع طلبن بقیشون بخاطد بی محبتیه

ولی مردا از دم نجس وکثیفن

محبتم بکنی هارتر میشن حتی

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

ببین اون از تو بدش نمیاد کهآدم هس یه لحظه خدا رو در نظر نگرفته غفلت کرده خطا کرده حالا پشیمون هس ببخ ...

آخه شرایطی شده که واقعا خجالت میکشم به عنوان همسر کنارم باشه 

با دختر خاله ۱۷سالم بهم خیانت کراه 

الان کل خانوادم باهاش قطع ارتباط کردن