2777
2789
عنوان

به کی متوسل بشم جواب رد نده نمکشم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر ام البنین همیشه خیلی جواب داده برای من

۱۰۰ تا صلوات میفرستی ۶ مرتبه سوره یاسین هم میخونی و صبر میکنی

بعدش اگر حاجت روا شدی باید ۶ مرتبه دیگه هم سوره یاسین رو بخونی

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟ راستش زور منِ خسته به طوفان نرسید... گرچه گفتند بهاران برسد مال منی قصه آخر شد و پایان زمستان نرسید... من گذشتم که به عشق تکیه کنم ، جگرم سوخت ولی عشق به عصیان نرسید...

منظورتون ام البنین هست دیگه؟

ای وای نوشتم رباب بله قاطی کردم یه لحظه قربونشون برم یهو دلم رفت کربلا کلا اشک ریختم نفهمیدم چی مینویسم خانوم رباب مادر علی هاست بله

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اسی چنین وقتهایی که واقعا مضطر شدی هرچی بدلت میاد بخون

عزیز اصلا مغزم کار نمیکنه .فقط منتطرم یکی ی چیزی بکه اونو انجان بدم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

۱۰۰۰تا صلوات نذر مادر ابالفضل خیلیمجرب شروع کن به خوندن تا تموم نشده حاجتتو میگیری

نذر کی عزیز جان؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزممم مهم نیتتون بوده☺️☺️

یهو گفتم تو عالم ذر چبکار کردی که برا امام حسین عباس شدی آقا مادرت خانوم فاطمه ی زهرا شد😭😭😭😭😭دلم برا کربلا تنگ شده

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
برا خدا نامه بنویس یه دفتر بزار هر روز بنویس و تاریخ بزن سال بعد همین موقع بخودشون بعد میبینی خدا بر ...

دقیقاااا 

من عید ی سری خواسته نوشتم رو برگه

الان دیدم نصفشون امسال ذرست شدن🥺🥺

میشهگ