2777
2789
عنوان

هفته نه بارداری هستم کمرم دو شبه خییییلی درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 25 پست
یه دوش اب ولرم بگیر و کمرتو با یه شال بعد از حمام گرم بگیر استراحتت رو بیشتر کن دو سه روزی هیچ کاری ...

من کلا به خاطر شرایطم استراحتم هیچ کاری نمیکنم

شب ها کمر دردم اوج میگیره موقع خواب

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

عزیزم بچه پسر کمر درد داری دختر زیر دلت درد میکنه این طبیعه

دو قلو دارم یعنی دوتاشم پسره خوش به حال مامانم میشه پسر دوسته 

ولی برای من طبیعی باشه کافیه مرسی عزیزم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممنون از محبتت ولی من استراحتم تقریبا مطلق چون ای وی اف هستم و دو قلو دکتر گفته اما کمر درد ند ...

عزیزدلم خیلی برات خوشحال شدم خداروشکر که باردار هستی و چی بهتر از دوقلو دوتا فرشته همزمان ماشالا الهی که بسلامتی بغل بگیری شون 🥺💓 

خوشگلم اینکه حالت تهوع نداری به سرم و قرص هایی که میخوری ربط داره اما یه هفته تا ۱۰ روز بعد از زدن سرم دوباره حالت تهوع برمیگرده. 

دکترم میگفت این حالت تهوع یه جور موهبته چون نشون میده بچه خوب رشد میکنه ولی تا هفته ی ۱۵ دیگه نشون دهنده ی اونه ... 

اصلا نگران نباش ولی بهتره به دکترت یه زنگ بزنی اگه بدون اینکه به بدنت فشار بیاری مثلا کار خونه بکنی و... درد بگیره یکم غیر طبیعی میشه ... یا مثلا طولانی مدت نشسته یا تو ماشین باشی. 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من کلا به خاطر شرایطم استراحتم هیچ کاری نمیکنمشب ها کمر دردم اوج میگیره موقع خواب

ممن سر دو تا بارداری اولم خیلی درد پریود داشتم کمر شکم پا انقدر درد میکرد میگفتم الان پریود میشم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
عزیزدلم خیلی برات خوشحال شدم خداروشکر که باردار هستی و چی بهتر از دوقلو دوتا فرشته همزمان ماشالا اله ...

مرسی بابت وقتی ک گذاشتی عزیزم 

انشالله به سلامتی فارغ بشی

مرسی بابت وقتی ک گذاشتی عزیزم انشالله به سلامتی فارغ بشی

قربونت عزیزم ایشالا همچنین 💓💓💓

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ممن سر دو تا بارداری اولم خیلی درد پریود داشتم کمر شکم پا انقدر درد میکرد میگفتم الان پریود میشم

پس انشالله طبیعی هستش

پس انشالله طبیعی هستش

سسلام دوست عزیزم بهتر شدی؟ 

من دیروز رفتم دکتر هرچی درد میگفتم میگفت طبیعیه! 

سونو هم گرفت ساک رو ندید تازه 4 هفته و چند روزمه نمیدونم چرا انقد دکترا عجله دارن برای سونو گرفتن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
سسلام دوست عزیزم بهتر شدی؟ من دیروز رفتم دکتر هرچی درد میگفتم میگفت طبیعیه! سونو هم گرفت ساک رو ندید ...

بهترم عزیزم 

احه چرا ۴ هفته 

به من گفته بودن۶ هفته برم 

هیچ فرصت ندادن به اون بچه 

استرست رو کنترل کن دکترای بیسواد دو هفته دیگه انشالله ضربان قلبشم میشنوی

بهترم عزیزم احه چرا ۴ هفته به من گفته بودن۶ هفته برم هیچ فرصت ندادن به اون بچه استرست رو کنترل کن دک ...

خدا رو شکر

ان شاءالله. خودمم گفتم چند هفته دیگه میرم اگر دلم طاقت بیاره به این زودیا نمیرم دکتر

برام دعا کن لطفا