2777
2789

شب هی فکر میکردم الان ک پریود شم 

عین روزای اول پریودی 

خیلی زوده برای کمر درد نگرانم

تهوع هم دو روزه خیلی کم شده

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

منم کمردردداشتم به دکترت اطلاع بده درکل چیزخاصی نیست

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

منم کمردردداشتم به دکترت اطلاع بده درکل چیزخاصی نیست

باشه توکل به خدا

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم روزا حتما اذیت میشی اخه کمردرد دیگه نهایتا تا هفته ۸ باشه. خوب استراحت کن منم روزای ک اذیت میشم شبش خیلی کمر درد میشم 

ب دکترم گفتم ی قرص استامینوفن ساده برام داد میگه وقتای ک درد داری بخور برو داروخونه بگو استامینوفن بارداری 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یه دوش اب ولرم بگیر و کمرتو با یه شال بعد از حمام گرم بگیر استراحتت رو بیشتر کن دو سه روزی هیچ کاری نکن و اینکه خب درد مثل پریود اوایل بارداری طبیعی هست اصولا مگر با لک همراه باشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

من تازه فهمیدم باردارم خیلی پهلو درد دارم پهلوی چپم همش درد میکنه میزنه به تخمدان و پام

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
دوست عزیز شما کی سونو دادیبعد آزمایش رفتی پیش دکتر؟

من ای وی اف کردم وضعیتم فرق میکرد روز ۱۳انتقال ازمایش دادم

من تازه فهمیدم باردارم خیلی پهلو درد دارم پهلوی چپم همش درد میکنه میزنه به تخمدان و پام

اولش منم ابنطوری بودم

عزیزدلم روزا حتما اذیت میشی اخه کمردرد دیگه نهایتا تا هفته ۸ باشه. خوب استراحت کن منم روزای ک اذیت م ...

عزیزم ممنون از محبتت 

ولی من استراحتم تقریبا مطلق چون ای وی اف هستم و دو قلو دکتر گفته 

اما کمر درد نداشتم اصلا 

دو شبه عین رمان پریوود ک با مسکن اروم میشدم بودم 

ترسیدم نکنه زبونم لال پریود شم 

تهوع هم کم شده من استفراغ وحشتناکی داشتم الان ندارم 

میتونه به این ربط داشته باشه ک سرم ویتامینی و ب ۶ زدم و قرص ب۶ مصرف میکنم 

ببخش سرتو درد اوردم 

تا مجبور نشدی قرص مصرف نکن عزیزم