2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

آقافرهاد میخوام از دید مردونه جواب بدید من وقتی شوهرم دیر به دیر میبینمش مثلا دوسه روز ماموریت بعدکه میشینه با بغض وگریه میزنم تو سینه وبازوش میگم بیشعور دلم برات تنگ شده بودتند تند میزنمش.حس بد نمییره ازم؟

آقافرهاد میخوام از دید مردونه جواب بدید من وقتی شوهرم دیر به دیر میبینمش مثلا دوسه روز ماموریت بعدکه ...

نه حق میده بهت که کارش نمیزاره هر شب پیشتون باشه حتما عاشق کارشم هست که همیشه ماموریت داره اقا پلیس مهربون

goftino.com/c/dkN3y8     ناشناسم

نه حق میده بهت که کارش نمیزاره هر شب پیشتون باشه حتما عاشق کارشم هست که همیشه ماموریت داره اقا پلیس ...

بجای سلام وقتی با گریه وبغض بزنم تو سرو سینه اش بگم بی شعور دلم برات تنگ شده بود تو دلش چی فکرمیکنه؟؟ آخه حرف کم میزنه درون گراست خیلی اصلا نمیشه زیر زبونش حرف کشید.

بجای سلام وقتی با گریه وبغض بزنم تو سرو سینه اش بگم بی شعور دلم برات تنگ شده بود تو دلش چی فکرمیکنه؟ ...

هیچی به این که طرف چقدر دوستم داره فکر میکنم و احساس گناه میکنم از اینکه تنهاش میزارم

هیچی به این که طرف چقدر دوستم داره فکر میکنم و احساس گناه میکنم از اینکه تنهاش میزارم

مرسی که جواب دادید امیدارم کردید گفتم شاید تو دلش میگه کاش نرم خونه حالا میخوام برم کتک بخورم🤐

مرسی که جواب دادید امیدارم کردید گفتم شاید تو دلش میگه کاش نرم خونه حالا میخوام برم کتک بخورم🤐

من باشم میزنمش با کمربند😂 نکنه اقل جواد رفیق من رو میگی اونم افسر پلیس آگاهیه ولی بجنوردیه