2777
2789
عنوان

دخترم بهم گفت تو منو دوس نداری

319 بازدید | 15 پست

دخترم دوسال و 4ماهشه 

دومیم 4ماهشه

پریشب موقع خواب بغلش کردم و بوسش کردم 

گفتم مامانی میدونی من خیلی دوست دارم 

برگشت بهم گفت دوسم داری? گفتم اره عزیزم 

گفت ن تو منو دوس ندتری تو فلانی(دختردومی ) 

رو دوست داری 

اشکم در امد با این حرفش 

من خیلیی سعی کردم بینشون فرقی نزارم و دخترم احساس کمبود محبت نکنه ولی واقعا نمیشه 

نوزاد توجه بیشتری میخاد 

چیکار کنم ک این ذهنیت ازش دور بشه 

میترسم تو روحیش تاثیر بد بزاره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا دختر منم تازه پنج سالش تموم شده یه حرفایی میزنه 

میگه مامان کجای خونمون سرده ؟ میگم چرا میگه نی نی رو بذاریم اونجا سرمابخوره بریم امپولش بزنیم 

البته من هنوز باردارم 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
عزیز خدا خواسته بود

چجوری بچه دو ساله میگه منو دوس نداری؟! 

من وقتی 2سالم بود اصلا متوجه اینچیزا نبودم 

متوجه بودم ولی نه درحدی که به زبون بیارم 

بیشتر براش وقت بزار 

سعی کن وقتاییکه دختر بزرگت بیداره خیلی بچه 

کوچکه رو بغل نکنی قربون صدقه ش نری 

از طرف بچه کوچکه براش کلی هدیه بگیر بگو آبجی اینو برات گرفته آبجی به فکرت بوده گفته اینو برات بگیریم و.... 

منم تو همین سن تقریبا پسرم ب دنیا اومد نگم برات ک چ پدری ازم دراومد و همچنان درمیاد🤣الان دخترم میره پیش و پسرم ۳سالشه گاهی بس ک داداشش اذیتش میکنه میگه بزارش پشت در ببین کسی داداش میخواد ورش داره من دیگه نمیخوام🤣🤣وقتیم ک یکیشون نیس اون یکی هی بهانه و گریه ک بریم بیاریمش

چجوری بچه دو ساله میگه منو دوس نداری؟! من وقتی 2سالم بود اصلا متوجه اینچیزا نبودم متوجه بودم ولی نه ...

ی حرفایی میزنه شاخ در میارم 

مث ادم بزرگا همه چیزی میگه 

البته من خیلی براش وقت گذاشتم و تا چندماه قبل حتی ی بارم براش تلویزیون روشن نکردم و گوشی و موبایل دستش ندادم 

تازه الان یکم براش روشن میکنم 

گوشی هم در حد ی ربع و اینا 

اونام فقط عکس می بینیم 

ی حرفایی میزنه شاخ در میارم مث ادم بزرگا همه چیزی میگه البته من خیلی براش وقت گذاشتم و تا چندماه قبل ...

روانشناس یه پست در مورد همین موضوع گذاشته بود کوثر یاوری میگفت مثلا وقتی داری بچه شیر میده بچه اول رو بگو بیاد کنارت یه حالت کمک همدلی دوستانه با هاش داشته باش بعد اینکه من خودم بچه دوم بود خواهرم خیلی حس حسادت بچگانه بهم داشت اینا طبیعی هست