هنوز سنی نداری ک همچین فک میکنی ما ازاین سن تازه ازدواجامون شروع میشه😑
دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉 ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️ مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تنهایی یه دردسرایی داره بودن کنار آدم اشتباهی یه دردسر دیگه. کلا همه فلسفه ازدواج رو گم کردیم. به ازدواج به چشم وسیله ای برای رسیدن به نداشته هامون نگاه میکنیم و همه تنها میمونیم. اگر زمانی فلسفه ازدواج را ایجاد کانون گرم برای رشد و تعالی و پرورش بچه های خوب و به دردخور برای جامعه دیدیم خیلی چیزها تغییر خواهد کرد. ماها از نبودن خانم خوب برای ازدواج مینالیم و شما از نبودن مرد خوب. کلا دنیای جالبی شده. هم تنهایی ولی هنوز به چیزهایی اصرار داریم که هیچ تاثیری در ماهیت زندگی مشترک ندارد. ببخشید اگر خدایی ناکرده با طرز فکر خانم های محترم تعارض دارد.
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
خدا نگذره اونا که باعث فقر و بدبختی مردم شدن ،اونا باعث و این شرایطن... خیلی از پسرا و دخترا نمی توانن ازدواج کنن....شما یه فعالیت اجتماعی برو مثلاً برو توی خیریه ها کار داوطلبانه کن..