2777
2789
عنوان

کمکم کنید

93 بازدید | 11 پست

سلام ممنون میشم کمکم کنید

من از طریق سایت با پسری اشنا شدم‌همه چیز در ظاهر خوبه کار سواد چهره،نمیدونم چرا انقدر اصرار بر ازدواج داره ،با وجود اینکه منو اصلا ندبده از خانواده ام چیزی نپرسیده،هر چیم میگم باهام موافقه...بنظرتون چطور از صحت حرفاش مطمین بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طریق مجاری اصلا اصلا برا ازدواج تصمیم نگیر

همه چیز با نظارت پدرو مادر باشه

قبل  هرکاری اول تحقیق

بعد جلسه آشنایی  با نظارت هردو خانواده

کاربری دست دونفر می باشد- آزمایشگاه کنترل کیفیت نفت 

اگه شرایط شناختشو داری مشکلی نداره به نظرم عصر، عصر تکنولوژی هست و اگه میدونی واقعا آدم درستی هست باید از نزدیک هم ببینینیش و به خونواده هم در میون بزاری تحقیق کنن راجبش و بفهمن خونوادش و خودش چجور آدمایی هستن

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

از شرایط الانم خسته شدم داره ۴۰سالم میشه با دوتا لیسانس ی فوق نشستم تو خونه،دختر خاله ها،دختر دایی،دختر عمو همه کوچیکتر ازم سر زندگیشونن ،بچه داذن،خونه ماشین،من هیچی

پدرم در حقم خیلی ظلم کرد،الانم موندم چه کنم

دایما خانواده ام سرکوب بهم مبزنن این همه درس خوندی چی شدی،یادشون رفته خودشون نمیذاستن خواستگارا رو حتی ببینم،

از طریق مجاری اصلا اصلا برا ازدواج تصمیم نگیرهمه چیز با نظارت پدرو مادر باشهقبل هرکاری اول تحقیقبعد ...

مشکل من بیشتر خانواده خودمه،سخت گیرن و غیرمنطقی,به پدرم باشه اصلا نباید ازدواج کرد ،پافشاریم کنم میگه برو ولی من دختری به اسم تو ندارم

نمیدونم چطور باید بشناسمش،خانواده همراهی ندارم ،

پس عزیزم فکر نکنم مورد خوبی باشه 

چون باید خونواده همراه باشه یا یکی از بزرگترا که روی حرفش حساب باز میکنن باهات باشه 

بدون شناخت نمیشه اصلا

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
پس عزیزم فکر نکنم مورد خوبی باشه چون باید خونواده همراه باشه یا یکی از بزرگترا که روی حرفش حساب باز ...

موافقم با حرفاتون،اما مشکل خانواده من نوع اشنایی صرفا نیست،اصلا ازدواجه،هرکس با هر شرایطی بیان میگن ن،منم از تنهابی خسته شدم

اول بگو شناسنامه و پشت شناسنامه ش رو ببینی 

هر چیزی راجب شغلش گفته با سند ببین 

اگه دروغ در اومد یعنی نزدیکش هم نشو

اگر مشکل نداشت بیاد خواستگاری بعداً تحقیقات برنج خانوادت 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️