من از طریق سایت با پسری اشنا شدمهمه چیز در ظاهر خوبه کار سواد چهره،نمیدونم چرا انقدر اصرار بر ازدواج داره ،با وجود اینکه منو اصلا ندبده از خانواده ام چیزی نپرسیده،هر چیم میگم باهام موافقه...بنظرتون چطور از صحت حرفاش مطمین بشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه شرایط شناختشو داری مشکلی نداره به نظرم عصر، عصر تکنولوژی هست و اگه میدونی واقعا آدم درستی هست باید از نزدیک هم ببینینیش و به خونواده هم در میون بزاری تحقیق کنن راجبش و بفهمن خونوادش و خودش چجور آدمایی هستن
از شرایط الانم خسته شدم داره ۴۰سالم میشه با دوتا لیسانس ی فوق نشستم تو خونه،دختر خاله ها،دختر دایی،دختر عمو همه کوچیکتر ازم سر زندگیشونن ،بچه داذن،خونه ماشین،من هیچی
پدرم در حقم خیلی ظلم کرد،الانم موندم چه کنم
دایما خانواده ام سرکوب بهم مبزنن این همه درس خوندی چی شدی،یادشون رفته خودشون نمیذاستن خواستگارا رو حتی ببینم،