2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتری بود فک کنم روانشناس یا روانپزشک بود ...میگفت اگه دیگه خیلی اذیت کرد ..تا بیست و یک روز هیچی نگید ..نکن  و بشین و نرو .خلاصه هیچی ...ولی دقیقا همین ایام بیست و یک روز کار مثبتی ک انجام داد برو بغلش کن تشکر کن و خلاصه تحویلش بگیر تا فرق بین کار خوب و رضایت و با کار بد  بفهمه ...حالا یه پرانتز باز کن ...من فوقش تا عصر بتونم اجرا کنم بعدش باید داد بزنم ..

هیچ وقت تا بچه دار نشدی اگه هزارتام بچه دیدی هیچ پدر مادریو قضاوت نکن چون من خودم به شخصه تجربشو دار ...

باشه 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘