2777
2789

شما حس نمیکنید که زندگی خیلی ترسناکه؟

از آینده نمیترسید؟ مثلا اینکه مرگ یه حقیقتیه که هیچ راه فراری نداره براتون ترسناک نیست؟

اینکه همه آدما میمیرن حتی اونایی که خیلی دوسشون داریم؟

اینکه ممکنه خیلی چیزای خوبو که تجربه میکنیم برای آخرین بار باشه و خودمون ندونیم؟

اینکه حوادث و بیماری و ... فقط تو فیلم و اخبار نیست و ممکنه برای هرکسی پیش بیاد؟

اینا چطور غمگینتون نمیکنه؟ چجوری نمیترسید ؟

من میدونم باید تو لحظه زندگی کرد در طول روز هم خوبم

اما شبها اضطراب و تپش قلب و ابن فکر و خیالا دست از سرم برنمیداره

احساس گناه دارم

از اینکه اونقدر سرم گرم کار و زندگی و دوستامه که کنار پدر و مادرم نیستم

احساس گناه دارم بابت کارای درستی که میدونم درسته و انجام نمیدم مثل نماز خوندن

و مثل سگ از آینده بخاطر همه اون چیزایی که بالاتر براتون تعریف کردم میترسم:)

دلم واسه خیال راحت و خواب خوب تنگ شده:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی از آینده میترسم خیلی زیاد 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

چقدر منی اجی منم دوساله اینطور شدم خیلی حس بدیه خیلییییی جایی که می‌خوام خوشحال باشم یهو این افکار میاد تو ذهنم حالم خراب میشع

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

زندگی برای ماهایی که انقدرعمیق فکر میکنیم خیلی سخت میگذره..ببین برای منی ک عزیز از دست دادم این دنیا رو جور دیگه ای میبینم..خیلی پوچ..دیگه خیلی از موضوعاتی ک برا همه مهمه برام بی اهمیته یا از دغدغه بقیه خندم میگیره..چون متوجه شدم زندگی ارزششو نداره..ارزش بدبودنو..ارزش خودخوری رو..

قدر پدرومادرتم بدون..❤️

منم از آینده میترسم هر بلایی و که میشنوم سر کسی اومده فکر میکنم خیلی زود قراره برای منم اتفاق بیافته همش با خودم میگم مگه خدا به فلانی رحم کرد که به من رحم کنه 

درست مثل شما منم عذاب وجدان دارم احساس میکنم نتونستم تا اینجای زندگیم درست پیش برم حس گناه دارم