2777
2789
عنوان

تو حالت خلسه جن میبینم

234 بازدید | 40 پست

وقتی خوایم تو اوج خواب یهو چشامو باز که میکنم یه سایه میبینم رد میشه گاهی سایه حیوون گربه و....

تو خواب میترسم زیاد امشبم ی خواب دیدم که انگار تو خواب یک جن میخاست به بچه شیر بده و من اینو حس کردم و سریع بیدار شدم 

همیشه همینطوری ام 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

حرز بنداز 

یه سنگ نمک کوچیک هم بذار زیر بالشت انرژی منفی دور میکنهد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
حرز بنداز یه سنگ نمک کوچیک هم بذار زیر بالشت انرژی منفی دور میکنهد

نمی‌دونم چرا اینطوری میشم بنظرت جن دارم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم چرا اینطوری میشم بنظرت جن دارم ؟

ببین نمیشه گفت احتمالا وقتی تو خواب و بیداری هستی کالبدت میره تو لایه عمار مکان اونجا رو میبینی چون بعید میدونم این اجنه تو خونتون باشن اینجوری بود تو بیداری هم میدیشون جیز خاصی نیست نترس اونا تو لایه خودشون دارن زندگی میکنن کاری بهت ندارن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین نمیشه گفت احتمالا وقتی تو خواب و بیداری هستی کالبدت میره تو لایه عمار مکان اونجا رو میبینی چون ...

میترسم جن عاشق باشه یا همزاد 

آخه طلاقم گرفتم و کلا شب و روز استرس دارم 

حرز بنداز یه سنگ نمک کوچیک هم بذار زیر بالشت انرژی منفی دور میکنهد

چه حرزی مناسبه 

از ی پیج میخاستم سفارش بدم پرسیدم برام بررسی انجام داد گفت همزاد داری و مرز امیر المومنین هفتصد تومنه مناسبه برات

میترسم جن عاشق باشه یا همزاد آخه طلاقم گرفتم و کلا شب و روز استرس دارم

نه عزیزم اینا نیست مشکل همزادی داشته باشی شبا تو خواب همش خودتو میبینی چون ما معمولا تو خواب چشم هستیم که میبینه اگر جز اون خودتم هرشب میبینی مشکل همزادی داری چون اون همزادته و مشکل براش پیش اومده 

جن عاشقم بحثش فرق داره 

شما فقط برن فکنی نا آگاهانه داری چون کالبتد سبکه میره تو اون لایه گاهی 

چه حرزی مناسبه از ی پیج میخاستم سفارش بدم پرسیدم برام بررسی انجام داد گفت همزاد داری و مرز امیر المو ...

حرز امام جواد بهترینه اونو بگیری برای همه چیز هست 

همزاد همه دارن عزیزم نگرانش نباش 

نه عزیزم اینا نیست مشکل همزادی داشته باشی شبا تو خواب همش خودتو میبینی چون ما معمولا تو خواب چشم هست ...

شما تو این زمینه اطلاعات داری 

علائم جن عاشق و می‌دونی 

حرز امام جواد بهترینه اونو بگیری برای همه چیز هست همزاد همه دارن عزیزم نگرانش نباش

گفتم بهش امام جواد میخام گفت من امیرالمومنین خوبه و قیمتش هفتصد تومنه 

حرز امام جواد بهترینه اونو بگیری برای همه چیز هست همزاد همه دارن عزیزم نگرانش نباش

بررسی کرد اینو برام فرساد 

متاسفانه دچار سحر و طلسم و همزاد عاشق هستین

شما تو این زمینه اطلاعات داری علائم جن عاشق و می‌دونی

ججن عاشق داشته باشی تو خواب باهاش رابطه داری دیگه هر از گاهی میبینی با یه نفر رابطه داری بعد یه شب باید ببینی که برات عروسی گرفتن و کف دستت حنا میمالن بعد بیدار میشی باید واقعا حنا کف دستت مالیده باشه و اینا اون کسی داشته باشه خودش میفهمه دیگه 

گفتم بهش امام جواد میخام گفت من امیرالمومنین خوبه و قیمتش هفتصد تومنه

احتمالا حرز امام جواد نداشته از جای دیگه بخر خب