2777
2789
عنوان

پدرشوهر و مادرشوهرم به خاطر کامیون خریدم شوهرم از من ناراحتن

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 48 پست
اره منم موافق ماشین سنگین نبودم ولی چاره ی دیگه ای نبود کهچیکار کنیم خب هیچ پول و هیچ ارثی ازشون ندا ...

خدا براتون بسازه مبارکتون باشه واقعاً چه آدمایی حتی تبریک هم نگفتن از کارگری که بهتره 

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا توی شهرم میتونه نخاله بزنه دیگه نیازی نیس بره بیابون خیلیم درآمدش خوبه تو به شوهرت امیدبده بزار ک ...

اره شوهرم تصمیمش رو گرفته بود من چند باری آروم مخالفت کردم ولی تصمیمش جدی بود دی.ه گفتم بزار امید بدم

همه خیلی بد رفتار کردن باهاش سر ماشین خریدن

ولی من دیگه گفتم خیلی هم خوب کردی اونا از حسودی اونجوری گفتن

شهر کوچیک هستیم مغازه هم خیلی زیاده اصلا به صرفه نیستما هیچ پولی هم ندارم زمین بخریم زمینی هم نداریم ...

خب باباش اگه بلد بود با کارگری پولدار می‌شد  حالاکه نشده جلو پسرشم نگیره

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

عزیزم حالا من کار با حرف اونا ندارم. ولی واقعا راننده کامیون بودن خطرناک ترین شغله. دور از جونه همسر ...

خب آخه چی کار کنیم

محب زندگی ما  شغلی نیست 

حتی کارگری هم نیست

گفتم کوچ کنیم بریم یه شهر بزرگ اونم راضی نشد

اره شوهرم تصمیمش رو گرفته بود من چند باری آروم مخالفت کردم ولی تصمیمش جدی بود دی.ه گفتم بزار امید بد ...

پشت شوهرت باش امید بده بهش 

باید ماهی یه بار ببره ترمزوبادماشینو چک کنن براش واقعا اول ایمنی بعد کار 

همه ی کارا سختی وخطر داره مهم رعایت یه سری چیزاس

اتفاقا درآمد کامیون عالیه 

چقدر احمقن که کارگری رو بهتر از کامیون داری میدونن

دستت درد نکنه که طلا فروختی تا اینکه بتونید زندگیتون رو جلو ببرید 

به حرف فامیل اصلا توجه نکنید و رابطه رو باهاشون کم کنید 

همه میدونن درآمد کامیون‌داران خوبه 

هزار مبارکتون باشه فامیلاتون حسودن 

صدقه بدید چهار قل بخونید و دور سرتون و دور ماشینتون اسپند دود کنید 

آیه الکرسی رو همیشه شوهرت قبل از حرکت بخونه اصلا چاپ کن بزار تو ماشینش سوار که شد اول بخونه و بعد ماشینو روشن کنه در پناه خدا همیشه امنه 

یکی از نزدیکانم ۳۰ ساله کامیون‌داره و هرگز یه تصادف کوچولو هم نکرده چون اینا رو رعایت میکنه :

به شوهرت بسپار همیشه سرعت کم بره و در مواقعی که احساس خواب آلودگی کرد یخ جا نگهداره و بخوابه و سعی کنه تو شب رانندگی نکنه 

قبل از حرکت برای باربری حتما تو خونه خواب کافی بره و تو راه کسی رو سوار نکنه 

خب آخه چی کار کنیممحب زندگی ما شغلی نیست حتی کارگری هم نیستگفتم کوچ کنیم بریم یه شهر بزرگ اونم راضی ...

عزیزم ایشالله به هرچی که میخواین برسید🫠 حرفِ بقیه هم ول کنید. واقعا بعضی اوقات تو بعضی جاها آدم کم میاره، یا از سرِ ناچاری کاریو شروع میکنه. پس ناامید نشید، هرچی خوبه واسه شما اتفاق بیفته😍

شاید فقط باید خودم رو به "یه لیوان چای" برسونم و به هیچ چیز فکر نکنم. 

پس همسرت گواهینامه از کجا اورده؟ پس خودش از قبل تصمیم به رانندگی داشتهبگو وقتی بیکاره و میتونه ماشین ...

همین الان هم راننده اس 

راننده ماشین زباله بوده از ۲۲ سالگی داخل شهر بوده

خودشم دلش می‌خواست شغلش رو عوض کنه

مامان باباش مشکلی نداشتن چون ماشین زباله داخل شهری کار میکنه میخواستن پسرشون بیرون از شهر نره

منم گفتم باز عیب نداره با همین کار کن حداقل شب خونه ای و مثل ماشین سنگین نیست شب تو جاده باشی

ولی خب گفتن دیکه اینکار هم نیست 

کمردرد هم داره نمیتونه بره کارگری 

کل فامیل هم سرزنش می‌کنن ما رو

حتما نیاید راننده بیابان بشه که، در شهر خودتان هم میتونه کار کنه مثلا مصالح ساختمانی ببره. در آمد خو ...

ما شهر خیلی کوچیک هستیم روستا ست تقریبا ولی میگن شهرک

اینجا کار نیست هیچ کاری نیست

مهاجرت هم هر کاری کردم شوهرم قبول نکرد