2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچی فکر نکنبخواب انگار که فردایی نیست بیخیال باش

نمیشه.ب هیچی ک فکر نکنم،خواسته های بچه هام،غصه همسرم،که سیزده ساعت سرکار،بازی با جون و جنگ بااتیش ولی بازم خیالش از بابت تامین ما راحت نیس

خیلی سخت شده دلسوزی جز خدا نداریم فقط باید به خدا پناه ببریم ... و هرکس به خدا توکل کند خدا برای او ...

من امروز انقد گریه کردم به خدا گله کردم گفتم من به تو توکل کردم چرا به این روزم انداختی البته مقصر مشکلاتم خودمم ولی برای خدا بهانه میارم😔

نمیشه.ب هیچی ک فکر نکنم،خواسته های بچه هام،غصه همسرم،که سیزده ساعت سرکار،بازی با جون و جنگ بااتیش ول ...

آتش‌نشانه؟

شغل سختیه ولی جون آدم ها رو نجات میده 

بهش امید بده 

توکل کن به خدا  نماز اول وقت بخون و دعا کن 

من امروز انقد گریه کردم به خدا گله کردم گفتم من به تو توکل کردم چرا به این روزم انداختی البته مقصر م ...

ببین فقط به خودش توکل کن و سعی کن جبران کنی هیچوقت بهش پشت نکن به خدا دستتو میگیره :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

آتش‌نشانه؟شغل سختیه ولی جون آدم ها رو نجات میده بهش امید بده توکل کن به خدا نماز اول وقت بخون و دعا ...

بله عزیزم،آتش‌نشان

خیلی سخته.این روزا اینقدر تو خونه داد وبیداد کرده،که نگو

همش میگم کاش شاغل بودم

کاش عرضه درآمدزایی داشتم

انشاالله خدا ب همه کمک کنه

بله عزیزم،آتش‌نشانخیلی سخته.این روزا اینقدر تو خونه داد وبیداد کرده،که نگوهمش میگم کاش شاغل بودمکاش ...

چرا داد و بیداد؟ 

شما کنترل خونه و بچه ها رو بدست بگیر تا وقتی شوهرت میاد خونه بتونه استراحت کنه 

انشاالله 🙏🏻

چرا داد و بیداد؟ شما کنترل خونه و بچه ها رو بدست بگیر تا وقتی شوهرت میاد خونه بتونه استراحت کنه انشا ...

از خستگی بهانه گیر میشه

ب اتفاقای ریز گیر میده

منم طول روز با سه تا پسر بچه،ک دوتاشون دانش آموزان سروکله میزنم

کم خستگی ندارم.فشار مالی برای منم محسوس ودرد آوره.

اما چ میشه کرد دیگه