2777
2789
عنوان

ب دخترم تو مدرسه زور میگن

192 بازدید | 16 پست

خوراکیشو میگیرن میخورن غذاشو میریزن وسیلهاش برمیدارن 

یکی دوبارم ب معلم گفتم تذکر داده اما درس نمیشن اونم بچهای اولی

چکارکنم خستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرستش کلاس کاراته اینا 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

برو با اون بچه ها جدی برخورد کن بزا دخترت بینه یاد بگیره مثل مادرش باشه احتمالا خودت هم مظلومی دخترت به خودت رفته گناه داره 

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

برو خودت مستقیم بچه هایی که نام میبره رو بکش بیرون دهنشون صاف کن بگو بار دیگه بفهمم دخترم و اذیت کردین میگم زنگ بزنن به پدر و مادراتون بیان ببینم چرا درست تربیتتون نکردن یا ازتون شکایت میکنم که پلیس بیاد ببرتتون الکی بترسونشون

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...